professionele begeleiding

Het gewenste resultaat op tijd en binnen het budget. Dit lijkt logisch, maar toch blijkt dat veel IT-projecten hier niet in slagen. i.deeds hanteert daarom een eigen ontwikkelde methodologie waarvan de scope-analyse een essentieel element is. De scope is een duidelijke afbakening van het project en specifieert wat we (niet) zullen doen.

U kunt rekenen op professionele begeleiding tijdens het volledige BA-traject, van algemeen advies tot het inventariseren van de KPI’s (Key Performance Indicators), het bepalen van targets en forecasts, het visualiseren ervan door middel van rapporten en dashboards, de implementatie,... Wij ondersteunen u ook bij het onderzoeken van de beïnvloedbare factoren. Onze business consultants helpen u verbanden en patronen in de gegevens te ontdekken en op die manier trends te voorspellen.

Business Analytics is meer dan rapportage en dashboards. Het is een businessproject dat u vooruit helpt, zowel op strategisch als op tactisch vlak. Bij i.deeds is de invalshoek steeds de business. De Business Analytics oplossing is gebaseerd op de businessnoden en de analyses en rapporten komen tot stand op basis van input van de businessgebruikers.

i.deeds is een onafhankelijke partner die een jarenlange ervaring en ruime expertise heeft opgebouwd op het vlak van Business Analytics, meer bepaald in forecasting en budgettering, financial reporting, managementrapportering, trendanalyses, dashboarding...

Onze experten focussen steeds op de meerwaarde die een BA-oplossing voor uw organisatie moet hebben. Door onze ervaring in verschillende sectoren spreken wij uw taal en denken onze consultants mee over onderwerpen die er echt toe doen.