IBM business analytics tools

Voor onze business Analytics projecten werken we vaak met de performante tools van IBM. We zijn een onafhankelijke IT-partner. Op basis van een uitvoerige voorstudie reiken we u de best passende Business Analytics tools aan volgens uw noden en behoeftes. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

IBM Financial & Operational Performance Management – IBM FOPM

Transformeer uw plannings-, rapportage- en analyseprocessen

Beheer uw bedrijfsresultaten effectiever door sneller, flexibeler en meer vooruitziend te worden. Financiële en business users kunnen informatie samenvoegen, trends ontdekken en inzichten krijgen om zo de besluitvorming in de hele organisatie te verbeteren.

Automatiseer uw manuele processen en werk samen aan planning, budgettering, forecasting en analyse. Krachtige, what-if scenariomodellering zorgen voor duidelijke inzicht in de winstgevendheid van uw producten, van uw klanten en verkoopkanalen.

IBM Cognos Controller

Ondersteunt het proces van afsluiten, consolidatie en rapportage met de flexibiliteit en betaalbaarheid van een cloudgebaseerde oplossing.


IBM Planning Analytics

Planning, budgettering, forecasting en multidimensionale analyse zijn mogelijk via  TM1.


IBM Advanced Analytics


IBM Cognos BI

IBM Cognos BI laat u toe om snelle, kwalitatieve beslissingen te nemen die u helpen om efficiënte resultaten te behalen. Cognos BI biedt inzicht in trends en bevat mogelijkheden tot ad hoc analyses, uitgebreide queries en rapportages, en het opmaken van scorecards en dashboards.

Lees meer

 

IBM Cognos Express

IBM Cognos Express is de self-service tak van IBM Cognos met active reports voor dashboarding en Cognos Workspace Advanced voor het self-service slicen en dicen. IBM Cognos Express is een flexibele modulaire en geïntegreerde oplossing voor dashboards, rapportering & analyse, budgettering en forecasting. IBM Cognos Express is mobiel inzetbaar dankzij de integratie met iPad.

Lees meer