Microsoft business analytics tools

i.deeds heeft een ruime ervaring met de diverse business Analytics tools van Microsoft. Om u de juiste tool te kunnen aanreiken voeren we steeds een uitgebreide analyse uit. Op die manier krijgen we inzicht in uw behoeften en kunnen we als onafhankelijke IT-partner de beste oplossing voorstellen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

Microsoft SQL Server Integration Services

Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS) wordt gebruikt om gegevens van een bronsysteem naar een doelsysteem over te zetten en er de nodige bewerkingen op uit te voeren. Deze systemen kunnen databases, tekstbestanden, XML files of Excel sheets zijn. SSIS wordt vaak toegepast om een datawarehouse te bevoorraden met gegevens. Het proces van ophalen, transformeren en inladen van gegevens wordt ETL genoemd.

Lees meer

 

Microsoft SQL Server Reporting Services

Microsoft SQL Server Reporting Services (SSRS) biedt u kant-en-klare tools voor de creatie, de implementatie en het beheer van uw rapporten. De SSRS rapporteringsfunctionaliteiten kunnen uitgebreid en aangepast worden volgens de behoeften van uw bedrijf.

Lees meer

 

Microsoft SQL Server Analytics Services

Het Microsoft SQL Server Analysis Services platform (SSAS) biedt krachtige analytische modellen (multidimensionaal en in tabelvorm), die u kunt gebruiken voor interactieve analyse, rapportage en visualisatie van gegevens. Met SSAS maakt u snel prototypes van geavanceerde oplossingen.

Lees meer

 

Microsoft SQL Azure

Microsoft SQL Azure is de cloud-based database service van Microsoft. SQL Azure stelt uw bedrijf in staat om relationele gegevens in de cloud op te slaan en snel uw databases te schalen wanneer de behoeftes veranderen. De data wordt gehost en beheerd in de datacenters van Microsoft.

Lees meer

 

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een volledige self-service BI-oplossing op basis van Excel en Power BI. Excel visualiseert en analyseert de gegevens, wat leidt tot relevante zakelijke inzichten. Power BI is een eenvoudig te implementeren cloud-oplossing voor business Analytics waarmee uw medewerkers informatie kunnen delen, kunnen samenwerken en toegang hebben tot de gegevens en rapporten, waar ze zich ook bevinden.

Lees meer