self-service business analytics tools

Met self-service Business Analytics stelt u aan uw medewerkers een tool ter beschikking waarmee ze zelf aan de slag kunnen met de informatie uit het data warehouse. Hierdoor neemt de druk op uw IT-afdeling aanzienlijk af en kunnen uw medewerkers sneller beslissingen nemen en veranderingen doorvoeren. Alle self-service BI-oplossingen zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk zodat al uw mensen ze vlot kunnen gebruiken.

i.deeds helpt u bij de keuze van de meest geschikte self-service Business Analytics tool voor uw bedrijf. Als onafhankelijke partner draait het ons om het vinden van de best mogelijke oplossing volgens uw behoeftes en doelstellingen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een volledige self-service BI-oplossing op basis van Excel en Power BI. Excel visualiseert en analyseert gegevens, wat leidt tot relevante zakelijke inzichten. Power BI is een eenvoudig te implementeren cloud-oplossing voor business Analytics waarmee uw medewerkers informatie kunnen delen, kunnen samenwerken en toegang hebben tot de gegevens en rapporten, waar ze zich ook bevinden.

Lees meer

Start your free trial

 

IBM Cognos Analytics

Cognos Analytics biedt slimme self-service mogelijkheden waarmee u toepasbare inzichten opdoet. Door de intuïtieve manier van werken kunnen business users, zonder hulp van de IT-afdeling, dashboards en rapporten samenstellen en personaliseren. Op zijn beurt krijgt de IT-afdeling de beschikking over een bewezen en schaalbare oplossing die zowel on-premise als in de cloud kan worden geïmplementeerd.

Lees meer

Start your free trial


Qlik Sense

Qlik Sense is een self-service business Analytics platform dat zich richt op gebruikers in plaats van op technologie. Het geeft uw medewerkers toegang tot alle bedrijfsinformatie, waar en wanneer ze willen. De business Analytics software van Qlik Sense biedt hen overzichtelijke en interactieve dashboards die toelaten om veranderingen en verbeteringen aan te brengen en bij te sturen waar nodig.

Lees meer

Start your free trial

 

Tableau

Tableau stelt uw medewerkers in staat om zelf data te analyseren, te interpreteren en slimme beslissingen te nemen. Het is een eenvoudige self-service business Analytics oplossing op basis van drag-and-drop. Iedereen kan ermee aan de slag om rapporten, dashboards en visualisaties te maken aan de hand van spreadsheets, databases, cloud data en zelfs big data. Tableau zorgt voor nieuwe perspectieven en inzichten die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Lees meer

Start your free 14 Day Desktop Trial

Start your free 14 Day Server Trial

Start your free 14 Day Tableau Online Trial

 

Logi Analytics

Logi Analytics maakt het voor IT professionals en ontwikkelaars mogelijk om snel en eenvoudig BI applicaties te creëren; interactieve, schaalbare dashboards en rapporten te implementeren en analytische rapporten in bestaande rapporten te integreren.

Lees meer

Start your free trial