Warmste Week voor Waak

De initiatieven rond de Warmste Week duiken als paddestoelen uit de grond.

Dit jaar willen we graag met het i.deeds-team ons steentje bijdragen. Aangezien Waak onze klant is, hebben we het idee opgevat om samen met De Branding -  dit is de afdeling “zorg” van de overkoepelende vzw Waak - een idee uit te werken.

Wat zijn de mogelijkheden:

Met de feestdagen in het vooruitzicht, bieden we feestelijk verpakte bier- en wijnpakketten aan, respectievelijk 5 en 20 euro, waarvan 2.5 en 5 euro naar De Branding gaat. (Het bier is van brouwerij 't Gaverhopke uit Waregem. De witte wijn is een Chardonnay Blanc en de rode wijn een Spaanse Anoranza). 

Hoe bestellen? De gewenste aantallen kan je invullen op het bestelformulier tegen uiterlijk 30 november.

Hoe betalen? De betaling kan je regelen via rekening i.deeds BE37 4643 2560 7128 met vermelding Warmste Week en jouw naam.

En levering? De bestelde pakketten worden door De Branding samengesteld en verpakt en zal je in principe kunnen meenemen op de infosessie op 12 december.

 

En wil je graag ook de handen uit de mouwen steken:

Dat kan op zaterdag 8 december in Shoppingcenter Kuurne. Naast de gloednieuwe koffie- en soepbar van De Branding, krijgen we een tafel om de wijn- en bierpakketten te verkopen aan alle voorbijgangers.

Wil je dit initiatief graag steunen en ben je die zaterdag een paar uren beschikbaar?

Vul op het bestelformulier in welke uren haalbaar zijn voor jou. Zo kunnen we een planning opstellen voor die dag en je verder informeren hierover. 


Samen kunnen we een mooi bedrag verzamelen én i.deeds verdubbelt de winst :)