i.deeds magazine 02

 

We stellen u graag de nieuwe editie voor van ons i.deeds Magazine, boordevol interessante artikels en nieuwe inzichten die uw bedrijf in de toekomst van nut kunnen zijn.

Over toekomst gesproken: op donderdag 5 juni organiseren we voor de tweede keer ‘Change Tomorrow’, een inspirerend topevent over ondernemen in een veranderende wereld. Dit jaar zijn het “Captains of Technology” die u een betoog zullen brengen van wat zij van de toekomst verwachten, en dat in de prachtige setting van de prestigieuze Ghelamco Arena, de thuisbasis van KAA Gent. Hiernaast leest u er alles over.

‘Change’, dat is ook hetgeen we dagelijks realiseren voor onze klanten. In dit nummer geven we het woord aan Peter Sabbe, algemeen directeur van Recupel, het Belgische inzamel- en verwerkingssysteem voor afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA). Ook het WEEE Forum, de Europese koepel van 40 organisaties die dergelijke apparaten inzamelen en verwerken, deed een beroep op onze diensten. Secretaris-generaal Pascal Leroy geeft meer uitleg.

Verder leggen we uit hoe i.deeds u kan helpen bij de keuze van de ideale partner voor een nieuwe toepassing, en gaan we dieper in op de trend die cloud computing ondertussen is geworden.

Veel leesplezier.

> Download hier de pdf van dit magazine

Wenst u ons magazine per post te ontvangen?

Vul dan snel het formulier in:

*Verplichte velden