i.deeds magazine 04

 

Het BARC-project is niet alleen het meest intensieve, maar vanuit menselijk oogpunt ook het meest waardevolle project waar i.deeds ooit aan heeft gewerkt.

De oplossingen van i.deeds hebben altijd impact op mensen. Meestal gaat het om tools en systemen die de personen die er dagelijks mee aan de slag gaan toelaten om een stuk efficiënter en overzichtelijker te werken. Het CTMS-project voor klinisch laboratorium BARC gaat echter verder: voor het eerst konden we – onrechtstreeks – bijdragen aan het fysieke welzijn en de gezondheid van mensen.

Onze realisaties voor BARC vormen het meest intensieve, maar vanuit menselijk oogpunt ook het meest waardevolle project waar i.deeds ooit aan heeft gewerkt. In deze vierde editie van het i.deeds magazine besteden we ruime aandacht aan de belangrijke activiteiten van BARC en laten we CEO Michel Abiteboul en CIO Jurgen Van De Sompel aan het woord.

Verder in dit nummer vertellen we u waarom u beter rekening houdt met ‘the Internet of Things’ en zetten we alle troeven van pin.all, i.deeds eigen totaaloplossing voor aanwezigheidsregistratie, voor u op een rijtje.

Veel leesplezier!

> Download hier de pdf van dit magazine

Wenst u ons magazine per post te ontvangen?

Vul dan snel het formulier in:

*Verplichte velden