i.deeds magazine 05

 

i.deeds magazine 05

Bij elk project is communicatie en nauw overleg met de klant van groot belang. Alleen zo kunnen we beantwoorden aan de verwachtingen van de opdrachtgever.

In dit alweer vijfde i.deeds Magazine nemen we u mee naar Menen, waar onze klant Galloo in enkele decennia tijd evolueerde van een kleine schroothandel tot een grote Europese speler in het duurzaam recycleren van ferro- en non-ferromaterialen. Voor Galloo ontwikkelde i.deeds een oplossing waarmee het rapporteren van cijfers over de verschillende vestigingen heen sneller en efficiënter kan verlopen en implementeerden we een tool waarmee de eindgebruikers zelf analyses kunnen uitvoeren. We laten gedelegeerd bestuurder Pierre Vandeputte en CFO Dries Wyffels uitgebreid aan het woord over hun bedrijf en de constante uitdagingen in de recyclagebusiness, en vragen hen hoe de samenwerking met i.deeds verloopt. Net zoals bij onze andere projecten, besteden we ook bij Galloo veel aandacht aan een goede communicatie en nauw overleg. Alleen zo kunnen we beantwoorden aan de verwachtingen van de opdrachtgever en de prioriteiten scherpstellen.

Verder in deze editie gaan we dieper in op selfservice BI, dé nieuwe ontwikkeling in de BI-wereld, en verhelderen we of het om een evolutie dan wel om een revolutie gaat. Ten slotte leest u alles over i.deeds en wat wij vandaag en in de toekomst voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Veel leesplezier!

> Download hier de pdf van dit magazine

Wenst u ons magazine per post te ontvangen?

Vul dan snel het formulier in:

*Verplichte velden