i.deeds magazine 07

 

i.deeds magazine 07

Een grondige procesanalyse houdt een bedrijf een spiegel voor.

We zijn verheugd u het zevende i.deeds Magazine te mogen presenteren. Ook nu weer hopen we u heel wat nuttige informatie en nieuwe inzichten te geven.

In de binnenstad van Brugge gingen we op bezoek bij het Wit-Gele Kruis, reeds tien jaar lang één van onze trouwe klanten. De specialist in thuiszorg vervulde een pioniersrol in de digitalisering van zijn kerntaak. Algemeen directeur Ann Pollentier en directeur informatica Nico Vandenbroucke leggen uit hoe ze in België aan de wieg stonden van het elektronisch verpleegdossier, hoe dat voor zowel patiënten als medewerkers een wereld van verschil betekende en hoe i.deeds hen hielp om hun doelstellingen te bereiken.

Investeren in kennis en talenten maakt deel uit van de i.deeds-strategie. U leest welke opleidingstrajecten onze medewerkers zoal doorlopen en hoe we young potentials ervaring laten opdoen en ondersteunen. Verder informeren we u graag over de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wetgeving rond de bescherming van persoonsgegevens, en legt IBM u uit hoe u de datadraak kunt temmen.


Veel leesplezier.

> Download hier de pdf van dit magazine

Wenst u ons magazine per post te ontvangen?

Vul dan snel het formulier in:

*Verplichte velden