i.deeds magazine 09

 

KinepolisDe deelnemers aan 'i.deeds informeert' leerden dat we de komende jaren een explosie van data mogen verwachten

We presenteren u graag het negende i.deeds Magazine. Ook nu is het een rijk gevulde editie, boordevol nuttige informatie en inzichten die uw bedrijf kunnen klaarstomen voor wat morgen komt.

Zoals gebruikelijk knoopten we een diepgaand gesprek aan met één van onze klanten. Dit keer gingen we in Gent langs bij de Kinepolis Group, dat ontsproot uit een kleine bioscoopzaal in West-Vlaanderen en uitgroeide tot de Belgische marktleider en een grote Europese – en binnenkort ook Canadese – speler in bioscoopexploitatie.

CEO Eddy Duquenne en CIO Bjorn Van Reet staan stil bij de rijke en soms bewogen geschiedenis van het bedrijf en hebben het over de belangrijke uitdagingen die hun in de toekomst wachten. i.deeds is trots dat het kon meeschrijven aan een deel van hun succesverhaal.

We blikken ook terug op ‘i.deeds informeert’, een informatieve middag die we op donderdag 28 september organiseerden in de gebouwen van onze klant Renson in Waregem.

De focus lag volledig op datavisualisatie. Zeven experts lichtten de trends toe en wisten de aanwezigen ervan te overtuigen dat we de komende jaren een explosie van data mogen verwachten. Het spreekt voor zich dat i.deeds u ook in deze materie graag zal bijstaan – met woorden én daden.

Veel leesplezier.

> Download hier de pdf van dit magazine

Wenst u ons magazine per post te ontvangen?

Vul dan snel het formulier in:

*Verplichte velden