i.deeds magazine 10

 

magazine ideeds - coverartikel Cras

i.deeds wil wakker en waakzaam blijven. Voor onszelf, maar in de eerste plaats voor onze klanten.

Klaar zijn voor morgen is belangrijk voor u en uw bedrijf.

Daarom reiken we u ook in deze tiende editie van i.deeds Magazine informatie en inzichten aan die uw onderneming op weg kunnen zetten naar een stralende toekomst.

Naar goede gewoonte gingen we in gesprek met een van onze klanten. Dit keer hielden we halt in het West-Vlaamse Waregem.

Daar transformeerde CEO Frédéric Cras van Cras Woodgroup het bedrijf van zijn vader tot dé houtspecialist van het land. Zijn onmiskenbare troeven: een heldere visie en een voortdurende drang naar verbetering en verandering. Daarin laat hij zich bijstaan door Chief Transformation Officer Dirk Van Houwe. Hij waakt over het zorgvuldig ontwikkelde bedrijfs-DNA en maakt het bedrijf via onder meer een nauwe samenwerking met i.deeds klaar voor wat komt.

Ook bij i.deeds zelf houden we de blik op de toekomst gericht. In onze zoektocht naar jong talent werkten we samen met West-Vlaamse hogeschool Howest en lieten we studenten van de bacheloropleiding Netwerkeconomie praktijkervaring opdoen bij onze klant Picanol. In december dompelden we ons tijdens een postuniversitaire opleiding onder in de wereld van artificiële intelligentie. Zo blijven we wakker en waakzaam, en houden we de vinger aan de pols van alles wat op het gebied van digitale technologie beweegt. Dat doen we niet alleen voor ons, maar vooral onze klanten.

Veel leesplezier.

> Download hier de pdf van dit magazine

Wenst u ons magazine per post te ontvangen?

Vul dan snel het formulier in:

*Verplichte velden