i.deeds is uw partner voor

Business intelligence, business process management, begeleiding van IT-selectietrajecten en implementatie van IT-toepassingen op maat.

bekijk onze diensten

Wie is i.deeds?

i.deeds is een team van gedreven specialisten die zich toeleggen op business intelligence, business process management, de ondersteuning bij selectietrajecten voor IT-pakketten, begeleiding bij de implementatie van nieuwe IT-toepassingen en de realisatie van maatwerk-oplossingen.

Waarom kiezen voor i.deeds? Omdat we de nadruk leggen op daadkracht, engagement, dynamisme en een persoonlijke aanpak. Dankzij onze onafhankelijkheid slagen we erin om onze klanten steeds de beste oplossing aan te bieden.

meer over ons
Blog
08.06.2023

Tips om als CIO strategisch te werk te gaan

Als Chief Information Officer is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur van een bedrijf in overeenstemming is met de bedrijfsdoelstellingen. Een succesvolle CIO creëert waarde voor het bedrijf door strategisch te handelen en sterke cases en projecten te leveren. Wij spraken met een aantal CIO’s en delen hun tips om strategisch te werk te gaan en waarde te genereren.

Bekijk de blog
70415da8 3671 4ff1 9f81 b6548b3fa655
Micha  l collage
Nieuws
31.05.2023

Welkom Michaël, onze nieuwe General Manager bij i.deeds!

We verwelkomen Michaël in ons team met hapjes en drankjes!

Bekijk het nieuws
Blog
26.04.2023

Onze 4 key takeaways: Machine Learning & AI

Op geregelde tijdstippen organiseren we bij i.deeds inspiratiesessies ism Vlerick om bij te blijven. Blockchain en IoT passeerden al de revue, nu stond Machine Learning & AI op de planning. Steve Muylle, professor digitale strategie en expert in AI, kwam ons inspireren. In dit blogartikel geven we je graag 4 key takeaways mee wat betreft de sessie.

Bekijk de blog
image00041
iDeeds kleine groep 002 low
Nieuws
14.12.2022

i.deeds en Finsiders stappen samen de toekomst in

Het gaat snel voor Finsiders. De start-up groeide in amper twee jaar naar maar liefst 75 medewerkers en zet nu de volgende stap in zijn groei. Met de overname van i.deeds zet financieel dienstverlener Finsiders nu ook de stap naar de markt van digitale transformatie. i.deeds met hoofdzetel in Waregem bestaat bijna 10 jaar en kent een uitstekende reputatie in de wereld van digitalisatie en automatisatie.

Bekijk het nieuws
Nieuws
20.09.2022

i.deeds inspiring session

In het kader van de opleiding Expand your Digital Horizon kreeg het i.deeds team een duidelijk inzicht in wat Entreprise Architecture (EA) inhoudt en wat de toegevoegde waarde van EA is.

Bekijk het nieuws
vlericksession entreprise architecture
3
Nieuws
17.09.2022

i.deeds Family Beach Day 2022

We blikken terug op een spetterende familiedag! Dit jaar zijn we met collega’s, partners en kinderen de wind tegemoet gegaan in het gloednieuwe watersportcomplex van Sport Vlaanderen aan het Spaarbekken in Nieuwpoort.

Bekijk het nieuws
Nieuws
18.07.2022

i.deeds inspiring session

i.deeds nodigde Milo Moerkerke uit als gastspreker. Als Burgerlijk Ingenieur Energie volgde hij het afgelopen jaar een Master Energy Systems en Data Analytics aan de UCL (London’s Global University). Hij lichtte, aan de hand van enkele heel concrete voorbeelden, toe hoe het gebruik van data ingezet kan worden in het nemen van beslissingen rond milieuproblematieken.

Bekijk het nieuws
iii 2022 presentation
Vlerick Session 2022 FB   LI   WEB
Nieuws
11.07.2022

Expand your digital Horizon

i.deeds heeft een langlopende samenwerking met Vlerick opgestart om op regelmatige tijdstippen onze kennis over digitaliseren te verruimen.

Bekijk het nieuws
Nieuws
02.05.2022

Terugblik i.academy 2022

i.academy editie 2022 zit er op! Ook dit jaar was de sessie over MS Power BI een groot succes, met dank aan de deskundige begeleiding van consultants Pieter en Dries. Enkele fijne reacties kregen we als feedback: "Goede en toffe sfeer!" "Goede en interessante opleiding." "Zeer positieve indruk over zowel instructeurs alsook het kader." "Door altijd iemand in de zaal te hebben om bij te staan, kan het tempo hoog gehouden worden." Kan een hands-on training Power BI jou ook boeien, stuur dan een e-mail naar caroline@ideeds.be - de volgende sessie staat gepland in oktober 2022.

Bekijk het nieuws
i academy 2022 visual

i.deeds magazine #10

  • i.deeds springt intelligent om met artificiële intelligentie
  • i.deeds begeleidt het talent van morgen
  • Cras Woodgroup; een gesprek met de West-Vlaamse houtspecialist over het belang van verandering
  •  i.academy - opleiding Micosoft Power BI
  •  wie en wat is i.deeds?
Open dit magazine

Meer magazines
building

Kom jij ons team versterken?

Bij i.deeds krijg je de ruimte om je talenten te benutten, verder te ontplooien en op die manier je ambities waar te maken. Er heerst een no-nonsense klimaat waarin je kan leren, groeien en je grenzen verleggen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat je dagdagelijks kan meewerken aan uitdagende projecten in langlopende samenwerking met de klanten in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

bekijk onze vacatures