i.deeds is uw partner voor

Business intelligence, business process management, begeleiding van IT-selectietrajecten en implementatie van IT-toepassingen op maat.

bekijk onze diensten

Wie is i.deeds?

i.deeds is een team van gedreven specialisten die zich toegeleggen op business intelligence, business process management, de ondersteuning bij selectietrajecten voor IT-pakketten, begeleiding bij de implementatie van nieuwe IT-toepassingen en de realisatie van maatwerk-oplossingen.

Waarom kiezen voor i.deeds? Omdat we de nadruk leggen op daadkracht, engagement, dynamisme en een persoonlijke aanpak. Dankzij onze onafhankelijkheid slagen we erin om onze klanten steeds de beste oplossing aan te bieden.

meer over ons
Nieuws
27.10.2020

Een warme welkom aan Bavo!

Het Business Analytics Team krijgt uitbreiding!

Bekijk het nieuws
Welcome bavo - LI post.png
Ideeds_themakingof.png
Nieuws
11.09.2020

Ontmoet de consultants en ontdek hun verhalen!

Benieuwd naar wie i.deeds is achter de schermen? Terecht! Dagelijks zetten onze consultants, als ambassadeurs, alles op alles om de waarden van i.deeds te vertegenwoordigen bij onze klanten. Tegelijk hangt er achter de schermen een sfeer van vertrouwen en ambitie. Een kleurenpallet aan verschillende persoonlijkheden geeft het team een uniek en gespecialiseerd karakter.

Bekijk het nieuws
Nieuws
23.07.2020

infosessie i.deeds

Een interessante terugblik naar de eerste jaarhelft maar evenzeer welke projecten in de pipeline? Waar focussen we op? Naast info over nieuwe projecten, kregen we inzicht in de nieuwe i.deeds-diensten en hoe we toegevoegde waarde van AI-projecten kunnen maximaliseren. Ook een duidelijke oproep naar nieuwe collega’s, ja i.deeds blijft verder groeien en zoekt extra expertise!”

Bekijk het nieuws
1.png
magazines op kantoor.jpg
Nieuws
29.04.2020

COVID-19 als katalysator voor digitale transformatie.

Deze periode van exit-strategie dwingt ons tot nadenken, veerkrachtig te handelen en te navigeren naar ‘the next normal’. Hoe zet je vlot de juiste stappen in je digitale transformatieproces? Welke tools kan je gebruiken ter ondersteuning? En hoe pak je dit aan? Laat je begeleiden door de i.deeds experten. En laat je inspireren door onze klanten ... zij vertellen concreet over onze projectaanpak en samenwerking. Wil jij ook het volgende i.deeds magazine ontvangen?

Bekijk het nieuws
Nieuws
23.04.2020

Microsoft Gold Partnership voor Data Analytics

Door het succesvol volbrengen van Microsoft Assessments, heeft i.deeds het Gold Partnership voor Data Analytics behaald.

Bekijk het nieuws
MS Gold Partner - i.academy 2020 04.png
Fotocollage E-apero.png
Nieuws
17.04.2020

Teammeeting in quarantaine-stijl....

Het doel van deze meeting: het verder optimaliseren van de interne communicatie en het bevorderen van de samenwerking tussen de collega’s met behulp van Microsoft Teams.

Bekijk het nieuws
Nieuws
10.04.2020

Pasen@home

Als dank voor hun inzet in deze ‘disruptive days’ ontvingen de i.deeds-collega’s de paaseieren thuis geleverd. Toch even genieten van welverdiend chocolade-momentje! #socialdistancing #inspiringideeds #vrolijkpasen.

Bekijk het nieuws
Vrolijk Pasen 2020 v1.png
welkom-ruben-stefano-website-post-1.png
Nieuws
07.04.2020

Social distancing ook bij de start van Ruben & Stefano

Ook in deze onwennige corona-periode blijft i.deeds uitbreiden en zijn we trots om Ruben en Stefano te mogen voorstellen als nieuwe collega’s!

Bekijk het nieuws
Nieuws
23.03.2020

Je eerste werkdag in quarantaine

Lore startte vandaag bij i.deeds, een ietwat bijzonder onboarding in corona-tijden.

Bekijk het nieuws
Foto Skype Lore.jpeg
Collage4.png
Nieuws
27.02.2020

Kick off meeting i.deeds

Kick off meeting - plan 2020-2024. Waar focust i.deeds op om haar groei-ambities waar te maken? Visie & actieplan werden toegelicht op een algemene sessie bij KortrijkXpo. Met afsluitend uiteraard een hapje en een drankje. #dromendenkendoendoordoen #plan2024 #yeswecandoit

Bekijk het nieuws

i.deeds magazine #10

  • i.deeds springt intelligent om met artificiële intelligentie
  • i.deeds begeleidt het talent van morgen
  • Cras Woodgroup; een gesprek met de West-Vlaamse houtspecialist over het belang van verandering
  •  i.academy - opleiding Micosoft Power BI
  •  wie en wat is i.deeds?
Open dit magazine

Meer magazines
building

Kom jij ons team versterken?

Bij i.deeds krijg je de ruimte om je talenten te benutten, verder te ontplooien en op die manier je ambities waar te maken. Er heerst een no-nonsense klimaat waarin je kan leren, groeien en je grenzen verleggen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat je dagdagelijks kan meewerken aan uitdagende projecten in langlopende samenwerking met de klanten in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

bekijk onze vacatures