data
Business Intelligence

Data Science

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Data Science en Artificial Intelligence/Machine Learning (AI/ML) . Onze Data Scientists gebruiken geavanceerde algoritmes en modellen om waardevolle inzichten te genereren, processen te optimaliseren en concurrentievoordeel te behalen voor jouw organisatie. Stimuleer innovatie en verbeter de besluitvorming met onze AI/ML-oplossingen.

Vertel ons over jouw BI-uitdagingen

ds

Ontdek de kracht van Data Science

  • Identificeer patronen, voorspel trends en neem data-gestuurde beslissingen voor groei.

  • Optimaliseer processen, verbeter efficiëntie en verhoog de klanttevredenheid door data-analyse en voorspellende modellen.

  • Ontdek nieuwe marktkansen, personaliseer marketingcampagnes en innoveer productontwikkeling met behulp van geavanceerde analyses en machine learning.

  • Versterk jouw concurrentiepositie en behaal meetbare resultaten door data-driven inzichten te benutten en te profiteren van de kracht van Data Science.

De stijle opmars
van Data Science

Data science en artificial intelligence/machine learning (AI/ML) omvatten het gebruik van geavanceerde algoritmes, modellen en technieken om data te analyseren, patronen te ontdekken en voorspellingen te doen. Onze Data scientists maken gebruik van een combinatie van statistische, wiskundige en programmeervaardigheden om modellen te ontwikkelen die complexe problemen kunnen oplossen, trends kunnen identificeren en bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. AI/ML-technieken, zoals deep learning en natural language processing, stellen machines in staat om te leren van data en hun prestaties in de loop van de tijd te verbeteren. Deze technologieën hebben een breed scala aan toepassingen, waaronder klantsegmentatie, aanbevelingssystemen en fraude detectie. Het implementeren van data science en AI/ML-oplossingen kan leiden tot aanzienlijke concurrentievoordelen, innovatie stimuleren en de besluitvorming in de hele organisatie verbeteren.

Aan de slag met Data Science

Hoe maakt i.deeds het
verschil in een BI-project?

Een efficiënte aanpak

i.deeds vormt de schakel tussen IT en jouw bedrijf. Onze consultants werken met zorg voor de organisatie, de processen en de mensen, zodat elk project een succesverhaal kan worden genoemd.

Intake

Tijdens enkele introductiegesprekken onderzoeken we de behoeften van jouw business en de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Daarnaast beoordelen we in hoeverre Business Intelligence hierbij kan helpen.

Scope

Elk succesvol project is altijd gebaseerd op een scope: we geven het projectdoel een duidelijke definitie.

Proof of concept

We laten vroeg in het proces zien dat de voorgestelde technologie daadwerkelijk doet wat het belooft.

Implementatie

i.deeds implementeert de vooropgestelde oplossing en introduceert deze systematisch in jouw organisatie.

Uitrol en begeleiding

Er wordt de nodige zorg besteed aan de organisatie, werkmethoden, documentatie en coaching.

Nazorg

We blijven graag samen met u meedenken en helpen je proactief na te denken over de toekomst van de business.

Wat is Business Intelligence

Data Strategy
Data Governance
Performance Management
Data Engineering
Data Science & AI/ML
Data Insights
Project & Change Management
Data Strategy
Gefocuste ogen
Ontdek de kracht van data met een sterke datastrategie. Betere besluitvorming en concurrentievoordeel liggen binnen handbereik door heldere doelen, essentiële databronnen en robuuste methoden voor data. Creëer een data-gedreven cultuur en optimaliseer zo de verdere groei en innovatie met jouw waardevolle eigen data.
Ontdek Data Strategy
Data Governance
Ideeds man die werkt op computer
Data governance zorgt voor het beheer en de controle van data-assets, waarbij kwaliteit, consistentie en beveiliging centraal staan. Het omvat het opstellen van beleid, implementeren van procedures en handhaven van standaarden voor datahandling, opslag en delen. Vertrouw op effectieve data governance voor betere besluitvorming en een verantwoordelijke datacultuur.
Ontdek Data Governance
Performance Management
Performance Management
Optimaliseer de prestaties van jouw bedrijf met Performance Management. Onze consultants integreren een geavanceerde aanpak voor het bijhouden, meten en analyseren van KPI's, waardoor je data-gedreven beslissingen kunt nemen, strategische doelen kunt stellen en je bedrijfsresultaten kunt verbeteren.
Ontdek Performance Management
Data Engineering
Olivier
Haal het maximale uit jouw data met de hulp van onze Data Engineers. Wij ontwerpen, bouwen en beheren jouw data-infrastructuur, zorgen voor toegankelijke en gestructureerde data, en bieden oplossingen voor kwaliteit, beveiliging en schaalbaarheid. Bereik waardevolle inzichten en neem data-gedreven beslissingen met onze geavanceerde tools en expertise.
Ontdek Data Engineering
Data Science & AI/ML
data
Ontdek de ongekende mogelijkheden van Data Science en Artificial Intelligence/Machine Learning (AI/ML) . Onze Data Scientists gebruiken geavanceerde algoritmes en modellen om waardevolle inzichten te genereren, processen te optimaliseren en concurrentievoordeel te behalen voor jouw organisatie. Stimuleer innovatie en verbeter de besluitvorming met onze AI/ML-oplossingen.
Ontdek Data Science & AI/ML
Data Insights
visual
Ontketen het potentieel van Data Insights en vertaal complexe data naar bruikbare dashboards en inzichten. We helpen bij het ontdekken van patronen en trends, en bij het nemen van geïnformeerde beslissingen. Verbeter prestaties, identificeer kansen en blijf voorop in een data-gedreven wereld met heldere dashboards.
Ontdek Data Insights
Project & Change Management
Ideeds collega's
Als Project Manager sturen we jouw projecten niet alleen naar scope, timing en budget, maar zijn ook een betrouwbare adviseur voor jouw ganse organisatie. Met de expertise en professionele aanpak van onze hooggekwalificeerde projectmanager gidsen we jouw organisatie doorheen eender welke digitale transformatie. We vergeten ook niet om ook de mensen mee te nemen, zodoende jouw team en organisatie samen verder kunnen groeien.
Ontdek Project & Change Management
Gefocuste ogen
Data strategy
Ideeds man die werkt op computer
Data governance
Performance Management
pm
Olivier
de
data
ds
visual
data ana
Ideeds collega's
pm

Ondersteuning nodig bij
uw BI-uitdagingen?

Vertel ons meer over uw Business Intelligence-uitdagingen. We bespreken graag hoe i.deeds een meerwaarde voor je organisatie kan betekenen.