bss

Business Support

In een krappe arbeidsmarkt helpen we je de continuïteit van je technologische activiteiten te garanderen. Een tijdelijke vervanging? Een vaste aanwerving overbruggen? Een drukke periode bolwerken? Onze gekwalificeerde en permanente omkaderde experten vullen jouw project met glans in.

Nood aan ondersteuning?

Ideeds Business support
hb

Expertise on-demand

Op zoek naar ondersteuning en wil je dringend een financiële uitdaging aanpakken? Dan ben je op zoek naar consultants met de juiste ervaring en inzchten. Met Business Support focust i.deeds op project consultancy en levert jou meteen de juiste expert voor elk project. Zowel op de korte als op de langere termijn. Haal een expert binnen die rendeert vanaf dag één.

Welke expertise heb je nodig?

Business Analyst
Data Specialist
Software Engineer
System Engineer
ICT Manager
Business Analyst
BA
Onze Business Analisten helpen bedrijven om hun bedrijfsprestaties te optimaliseren in tijden van steeds sneller groeiende digitalisering. Een tijdelijke vervanging? Een vaste aanwerving overbruggen? Een drukke periode bolwerken? Onze gekwalificeerde en permanente omkaderde Business Analisten vullen jouw project met glans in.
Ontdek Business Analyst
Data Specialist
ds
Gaat het nu over Data Analyse, Data Engineering of Data Science? Ons team van Data Specialisten staat jou bij in het vertalen van jouw complexe data naar bruikbare inzichten. Een tijdelijke vervanging? Een vaste aanwerving overbruggen? Een drukke periode bolwerken? Onze hooggekwalificeerde en permanente omkaderde Data Specialisten vullen jouw project met glans in.
Ontdek Data Specialist
Software Engineer
se
Ons ervaren team van Software Engineers en Developers ondersteunt jullie team graag bij het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van  software die voldoet aan jouw unieke behoeften.  Een tijdelijke vervanging? Een vaste aanwerving overbruggen? Een drukke periode bolwerken? Onze gekwalificeerde en permanente omkaderde Software Engineers vullen jouw project met glans in.
Ontdek Software Engineer
System Engineer
sse
Ons ervaren team van System Engineers ondersteunt jullie team met end-to-end oplossingen voor zowel het ontwerp, de implementatie als het onderhoud van complexe ICT systemen en infrastructuur.  Een tijdelijke vervanging? Een vaste aanwerving overbruggen? Een drukke periode bolwerken? Onze gekwalificeerde en permanente omkaderde Software Engineers vullen jouw project met glans in.
Ontdek System Engineer
ICT Manager
cc
Nood aan een ICT Manager, IT Application Manager of zelfs een CIO om de strategische lijnen binnen jouw bedrijf te organiseren en coördineren? Of het nu gaat over een tijdelijke vervanging of structurele deeltijdse of voltijdse nood, onze gekwalificeerde en permanente omkaderde ICT Managers vullen deze rol met glans in.
Ontdek ICT Manager
BA
ba
ds
ds
se
seo
sse
se
cc
ict

Hoe maakt i.deeds het verschil?

Het optimaliseren van processen en het transformeren van jullie business heeft een grote impact op jou en je collega’s. De kracht van i.deeds zit in onze expertise en de wil om jouw team optimaal te laten functioneren. Zowel op de korte als op de langere termijn. Haal een expert aan boord die rendeert vanaf dag één.

Een efficiënte aanpak

Zet de eerste stap

Neem contact op met i.deeds en vertel welke uitdagingen je vandaag wil tackelen.

Terugkoppelen

Nadat we jouw vraag grondig gecapteerd hebben, neemt onze Academy Manager, Stephanie Dujardin, contact met je op.

Noden in kaart brengen

We plannen een uitgebreid gesprek in om te luisteren naar de ambities en noden van je business.

Ondersteuning op maat

We maken een plan op maat en helpen je om jouw persoonlijke ambities en doelen te realiseren

Nood aan ondersteuning?

Vertel ons over je uitdagingen. Onze Academy Manager Stephanie bekijkt samen met jou hoe we je business van de juiste support kunnen voorzien?