Ideeds collega

CIO as a Service

Zet de volgende stap in de groei van jouw organisatie met een externe CIO. Profiteer van de expertise, ervaring en innovatieve inzichten van een externe CIO om een IT-aanpak en structuur op te bouwen die jouw bedrijfsdoelen realiseert. Deze flexibele aanpak bespaart kosten en stelt jouw interne team in staat om zich volledig te concentreren op de eigen kernactiviteiten.

Laat ons even kennismaken

Atalian
Athena
Cras
Denys
Ghelamco
Inagro
Atalian
Athena
Cras
Denys
Ghelamco
Inagro
Atalian
Athena
Cras
Denys
Ghelamco
Inagro
Novy
Renson
Sedac
Warnez
Wit-Gele Kruis
Novy
Renson
Sedac
Warnez
Wit-Gele Kruis
Novy
Renson
Sedac
Warnez
Wit-Gele Kruis
CIO as a service
lio

CIO as a Service: expertise op maat

Met hun uitgebreide en brede ervaring in diverse ondernemingen en sectoren, zijn onze CIO's of CTO's gepokt en gemazeld in het strategisch en operationeel sturen van ondernemingen. Deze expertise stellen ze graag ten diensten van jouw organisatie. Hands-on helpen ze om jouw organisatie optimaal te laten functioneren en op deze manier jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

Hoe kunnen onze CIO's jou ondersteunen?

Welke diensten bieden we aan?

CIO ad interim
Digital Audit
CIO Raad van advies
CIO ad interim
CIO
Nood aan een CIO om de strategische lijnen binnen jouw bedrijf te organiseren en coördineren? Of het nu gaat over een tijdelijke vervanging of structurele deeltijdse of voltijdse nood, onze gekwalificeerde en permanente omkaderde CIO's vullen deze rol met glans in.
Ontdek CIO ad interim
Digital Audit
audit
Een digitale strategie is essentieel voor uw bedrijf om succesvol te navigeren in het digitale tijdperk. Het is een handig hulpmiddel om je doelen te bepalen, prioriteiten te stellen en de weg naar digitale vernieuwing te plannen. Ontdek de juiste technologieën en grijp zo nieuwe kansen om efficiëntie te vergroten, de klantenervaring te verbeteren en innovatie in de organisatie verder te stimuleren. Met onze Digitale Audit brengen we de pijnpunten van jouw organisatie in kaart en werken toe naar een gericht actieplan die jouw organisatie digitaal en toekomstgericht maakt.
Ontdek Digital Audit
CIO Raad van advies
rva
Laat je adviseren door experten die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Een CIO in uw Raad van Advies biedt waardevol leiderschap en strategisch inzicht op het gebied van technologie en digitale transformatie. Ze zorgen voor een effectieve alignering van IT met bedrijfsdoelen, bevorderen innovatie en helpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen voor succesvolle groei.
Ontdek CIO Raad van advies
CIO
cio
audit
da
rva
rva

De troeven van
CIO as a Service

Met een CIO ad interim kunt u profiteren van de juiste expertise op het juiste moment, flexibiliteit, kostenbesparing, een objectieve blik en waardevolle kennisoverdracht voor uw organisatie.

Image
Expansion

Directe impact

Een externe CIO kan snel resultaten boeken en directe verbeteringen implementeren in uw IT-omgeving. Ze brengen frisse inzichten en een schat aan ervaring om uw organisatie vooruit te helpen.

Image
Direction steer

Flexibiliteit

Met een CIO ad interim kunt u profiteren van flexibele inzet. U kunt hun diensten inschakelen voor specifieke projecten, tijdelijke periodes van verandering of wanneer u extra leiderschap en expertise nodig heeft.

Image
Reliability

Kostenbesparing

Het inhuren van een externe CIO is vaak kosteneffectiever dan het aannemen van een fulltime CIO. U betaalt alleen voor de periode waarin u hun diensten nodig heeft, zonder de langdurige verplichtingen en overheadkosten.

Image
Eye

Objectieve blik

Een externe CIO brengt een frisse en onafhankelijke kijk op uw IT-strategie en bedrijfsprocessen. Ze kunnen nieuwe perspectieven bieden en helpen bij het identificeren van kansen voor verbetering en groei.

Image
Profit

Kennis & know-how

Tijdens hun inzet delen CIO's ad interim hun kennis en expertise met uw interne team. Ze kunnen uw medewerkers trainen, coachen en begeleiden, waardoor de capaciteiten en het IT-bewustzijn van uw organisatie worden versterkt.

Image
Reliability

Meer weten?

Wil je meer weten over onze manier van werken? We brengen samen in kaart waar uw noden zitten en welke kennis/ervaring noodzakelijk is om uw ICT departement te sturen in de juiste richting.

Laat ons kennismaken

Jan vdc
r

"

Jan Vandecasteele
Group CFO, Novy
xxx

Waarom werken met een CIO van i.deeds?

Onze ervaren CIO's bieden diepgaande expertise, innovatieve strategieën en ongeëvenaarde begeleiding om uw organisatie future-proof te maken. Naast het garanderen van de operationele continuïteit, brengen we jouw huidige ICT aanpak in kaart en vertalen dit naar een praktische roadmap en gerichte initiatieven om jouw ICT landschap toekomstgericht te laten functioneren. Zo profiteer je van een flexibele en kostenefficiënte aanpak, maak gebruik je van ons uitgebreide netwerk en ervaar je een meetbaar rendement op jouw investering.

Laat ons kennismaken