Diensten

Business Intelligence oplossingen

Met i.deeds brengt u niet zomaar Business Intelligence of BI-expertise in huis maar tevens een partner die oplossingsgericht meedenkt met uw project.  Een partner die u daadwerkelijk ondersteunt bij het omzetten van data naar winst.

Dit tijdperk wordt gekenmerkt door een ware data-explosie. Het is evenwel een hele uitdaging om uit die massa gegevens accurate en actuele informatie te puren. Nochtans stelt net dat u in staat alert te reageren of met inzicht en wijsheid te anticiperen op de continu wijzigende omstandigheden waar u uw organisatie doorheen moet sturen. Onze mensen staan klaar om u verder te helpen doorgroeien naar een data-driven business die met een pak meer slagkracht de toekomst tegemoet kan.

i.deeds BI consultants zijn stuk voor stuk gepassioneerd door de mogelijkheden die data en de moderne technologieën daarin bieden. Een geslaagde BI-realisatie omhelst evenwel meer dan louter het technologische aspect. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat naast onze gedrevenheid en technische skills,  ook oog voor meerwaarde en een projectmatige aanpak evenzeer van belang zijn. U zal in ons dan ook de geschikte partner vinden die met u de juiste keuzes maakt en de oplossing van het tekenbord naar de praktijk brengt. 
meer over
Business Intelligence
Hebt u interesse in Business Intelligence? Contacteer Caroline voor een afspraak!