Ideeds collega's
Digital Transformation

Project & Change
Management

Als Project Manager sturen we het implementatietraject niet alleen naar scope, timing en budget, maar zijn ook een betrouwbare adviseur voor jouw ganse organisatie. Met de expertise en professionele aanpak van onze hooggekwalificeerde projectmanager gidsen we jouw organisatie doorheen eender welke digitale transformatie. We vergeten ook niet om ook de mensen mee te nemen, zodoende jouw team en organisatie samen verder kunnen groeien.

Nood aan een ervaren Project Manager?

pm

Waarom is een projectmanager essentieel bij de implementatie van een nieuwe technologie?

  • Een ervaren projectmanager is essentieel voor een succesvolle implementatie van een nieuw ERP-programma. Ze coördineren het hele project, houden de planning en budgetten in de gaten en zorgen voor een vlotte uitvoering.

  • De projectmanager identificeert en beheert risico's, minimaliseert verstoringen en maximaliseert de efficiëntie van het implementatieproces, waardoor je bedrijf snel de voordelen van het nieuwe ERP-systeem kan benutten.

  • Met een projectmanager worden alle belanghebbenden effectief betrokken en gecoördineerd, inclusief het IT-team, gebruikers en externe leveranciers. Zo wordt een soepele overgang en acceptatie van het ERP-programma gegarandeerd.

  • Door het inzetten van een ervaren projectmanager kun je erop vertrouwen dat het implementatieproject op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd, waardoor je bedrijf snel kan profiteren van verbeterde processen en operationele efficiëntie.

Hoe maakt i.deeds het verschil?

Wat is Digitale Transformatie?

Digitale Proces Excellentie
Digitale roadmap
Maatsoftware
Technologie selectie
Project & Change Management
Digitale Proces Excellentie
dpe
Bij i.deeds zetten we ons in om je bedrijfsprocessen efficiënt en effectief te maken. Door het optimaliseren van je activiteiten en het benutten van digitale mogelijkheden, realiseren we kostenbesparingen, verhogen we de productiviteit en klanttevredenheid, en creëren we een aanzienlijk concurrentievoordeel. Streven naar digitale procesexcellentie stelt je in staat om het volledige potentieel van je organisatie te benutten. 
Ontdek Digitale Proces Excellentie
Digitale roadmap
roadmap
Een digitale roadmap is essentieel voor uw bedrijf om succesvol te navigeren in het digitale tijdperk. Het is een handig hulpmiddel om je doelen te bepalen, prioriteiten te stellen en de weg naar digitale vernieuwing te plannen. Ontdek de juiste technologieën en grijp zo nieuwe kansen om efficiëntie te vergroten, de klantenervaring te verbeteren en innovatie in de organisatie verder te stimuleren. Navigeer moeiteloos door het digitale tijdperk en maak van jouw bedrijf een succesverhaal!
Ontdek Digitale roadmap
Maatsoftware
Maatsoftware
Bij i.deeds zijn we gespecialiseerd in de implementatie en het onderhoud van op maat gemaakte software, in elke omgeving. Wij leggen de focus altijd op stabiliteit, snelheid en veiligheid bij het ontwikkelen en onderhouden van software voor onze klanten. Dit maakt ons de meest betrouwbare keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar softwareontwikkeling en -onderhoud.
Ontdek Maatsoftware
Technologie selectie
selectie
Er is voor elke situatie een waaier aan technologische oplossingen beschikbaar. Sommige zijn heel innovatief, of net heel robuust en stabiel, andere zijn uiterst generiek en kunnen in verschillende sectoren ingezet worden. Zo zijn er nog talrijke keuzes en beslissingen die je moet maken. We begeleiden jou in de zoektocht naar een oplossing die bij jouw bedrijfsdoelstellingen, ambities en budget past.
Ontdek Technologie selectie
Project & Change Management
Ideeds collega's
Als Project Manager sturen we jouw projecten niet alleen naar scope, timing en budget, maar zijn ook een betrouwbare adviseur voor jouw ganse organisatie. Met de expertise en professionele aanpak van onze hooggekwalificeerde projectmanager gidsen we jouw organisatie doorheen eender welke digitale transformatie. We vergeten ook niet om ook de mensen mee te nemen, zodoende jouw team en organisatie samen verder kunnen groeien.
Ontdek Project & Change Management
dpe
dpe
roadmap
dr
Maatsoftware
ms
selectie
ts
Ideeds collega's
pm

Laat ons verder kennismaken