selectie
Digital Transformation

Technologie selectie

Er is voor elke situatie een waaier aan technologische oplossingen beschikbaar. Sommige zijn heel innovatief, of net heel robuust en stabiel, andere zijn uiterst generiek en kunnen in verschillende sectoren ingezet worden. Zo zijn er nog talrijke keuzes en beslissingen die je moet maken. We begeleiden jou in de zoektocht naar een oplossing die bij jouw bedrijfsdoelstellingen, ambities en budget past.

We helpen je graag vooruit

ts

Welke uitdagingen biedt technologie selectie?

  • Maak de juiste technologiekeuzes voor jouw organisatie om te voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen. Voorkom kostbare fouten en inefficiëntie door zorgvuldige technologieselectie.

  • Zorg voor naadloze integratie en schaalbaarheid, waarbij de gekozen technologieën de groei en toekomstige ontwikkeling van jouw organisatie ondersteunen.

  • Vermijd vendor lock-in en kies flexibele technologieën die gemakkelijk kunnen worden aangepast en geïntegreerd met bestaande systemen en toekomstige behoeften.

  • Blijf op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends om competitief te blijven en innovatie te stimuleren binnen jouw organisatie.

Hoe maakt i.deeds het verschil

Een efficiënte aanpak

Intake

Tijdens enkele kennismakingsgesprekken onderzoeken we je behoeften, de uitdagingen waar je voor staat en beoordelen we in hoeverre we je kunnen helpen in het kiezen van de juiste applicaties.

Bedrijfscontext in kaart brengen

Bedrijfsdoelen, strategie, interne organisatie, inzicht in de waardeketen...

Huidige ICT aanpak beoordelen

Applicatie landschap, mogelijkheden, waardecreatie, infrastructuur...

Toekomst applicatielandschap & processen in kaart

Ontwerpen van een toekomstgericht applicatielandschap met efficiënte processen aan de hand van workshops en grondige analyse mogelijkheden.

Opmaak lastenboek & RFP

We maken een lastenboek met een duidelijke omschrijving van het gewenste applicatielandschap en de vereisten hierbij, evenals de verspreiding hiervan naar de relevante partijen/integratoren.

Vergelijking offertes longlist

We matchen de mogelijkheden van de diverse partijen af en spiegelen deze aan het lastenboek met vooropgestelde requirements.

Case demo's shortlist

De partijen op de shortlist krijgen een volledig uitgewerkt demo scenario toegestuurd op basis van de kernprocessen en met uw data. Zo kan u appelen met appelen vergelijken en de volle functionaliteiten verkennen.

Selectie & negotiatie

We ondersteunen de klant bij de selectie van de juiste applicaties en partners, evenals de negotiaties met de toekomstige integrator/implementator.

Wat is Digitale Transformatie?

Digitale Proces Excellentie
Digitale roadmap
Maatsoftware
Technologie selectie
Project & Change Management
Digitale Proces Excellentie
dpe
Bij i.deeds zetten we ons in om je bedrijfsprocessen efficiënt en effectief te maken. Door het optimaliseren van je activiteiten en het benutten van digitale mogelijkheden, realiseren we kostenbesparingen, verhogen we de productiviteit en klanttevredenheid, en creëren we een aanzienlijk concurrentievoordeel. Streven naar digitale procesexcellentie stelt je in staat om het volledige potentieel van je organisatie te benutten. 
Ontdek Digitale Proces Excellentie
Digitale roadmap
roadmap
Een digitale roadmap is essentieel voor uw bedrijf om succesvol te navigeren in het digitale tijdperk. Het is een handig hulpmiddel om je doelen te bepalen, prioriteiten te stellen en de weg naar digitale vernieuwing te plannen. Ontdek de juiste technologieën en grijp zo nieuwe kansen om efficiëntie te vergroten, de klantenervaring te verbeteren en innovatie in de organisatie verder te stimuleren. Navigeer moeiteloos door het digitale tijdperk en maak van jouw bedrijf een succesverhaal!
Ontdek Digitale roadmap
Maatsoftware
Maatsoftware
Bij i.deeds zijn we gespecialiseerd in de implementatie en het onderhoud van op maat gemaakte software, in elke omgeving. Wij leggen de focus altijd op stabiliteit, snelheid en veiligheid bij het ontwikkelen en onderhouden van software voor onze klanten. Dit maakt ons de meest betrouwbare keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar softwareontwikkeling en -onderhoud.
Ontdek Maatsoftware
Technologie selectie
selectie
Er is voor elke situatie een waaier aan technologische oplossingen beschikbaar. Sommige zijn heel innovatief, of net heel robuust en stabiel, andere zijn uiterst generiek en kunnen in verschillende sectoren ingezet worden. Zo zijn er nog talrijke keuzes en beslissingen die je moet maken. We begeleiden jou in de zoektocht naar een oplossing die bij jouw bedrijfsdoelstellingen, ambities en budget past.
Ontdek Technologie selectie
Project & Change Management
Ideeds collega's
Als Project Manager sturen we jouw projecten niet alleen naar scope, timing en budget, maar zijn ook een betrouwbare adviseur voor jouw ganse organisatie. Met de expertise en professionele aanpak van onze hooggekwalificeerde projectmanager gidsen we jouw organisatie doorheen eender welke digitale transformatie. We vergeten ook niet om ook de mensen mee te nemen, zodoende jouw team en organisatie samen verder kunnen groeien.
Ontdek Project & Change Management
dpe
dpe
roadmap
dr
Maatsoftware
ms
selectie
ts
Ideeds collega's
pm

Op zoek naar een nieuwe applicatie?

We helpen je graag op weg met onze ruime kennis en ervaring!