Excel voor Finance Professionals

Excel is nog altijd onontbeerlijk in een financiële omgeving. Echter verliezen we vaak nog veel tijd door inefficiënt te werken en niet vertrouwd te zijn met sommige basisfunctionaliteiten van Excel. Je leert in deze e-Learnings hoe Excel het meeste werk voor jou kan doen, en dit op jouw eigen tempo en kennisniveau!

excel4
excel1

Introductie tot MS Excel

Excel is nog altijd onontbeerlijk in een financiële omgeving. Echter verliezen we vaak nog veel tijd door inefficiënt te werken en niet vertrouwd te zijn met sommige basisfunctionaliteiten van Excel. Je leert in deze Introductie tot MS Excel de vele mogelijkheden van het programma. Bovendien kan je aan de hand van een casus, gebruik maken van je eigen data, waardoor je nog sneller je opgedane kennis in de praktijk kan omzetten!

Meer info

excel2

Excel voor gevorderden

Data is het nieuwe goud. Die data beheren en verwerken, is dan ook enorm belangrijk geworden. Het meest gebruikte programma hiervoor, is nog altijd Excel, maar we verliezen vaak nog veel tijd door inefficiënt te werken en niet vertrouwd te zijn met de uitgebreide en bijna eindeloze functionaliteiten. In deze opleiding 'Excel voor gevorderden' leer je de meest courante functies en hoe je data snel overzichtelijk kan maken.

Meer info

excel3

Excel voor experten

Heb je al heel wat ervaring en kennis van Excel? Wil je graag de geheimen van dashboard rapportering, draaitabellen en zelfs macro's ontdekken? Dan is deze Expert-opleiding wel iets voor jou. We bouwen verder op jouw bestaande kennis en zorgen ervoor dat je aan de hand van tutorials, cases en oefeningen verder kan goochelen met alle beschikbare financiële data.

Meer info