Expert Program

Bij i.deeds staat jouw ontwikkeling en groei centraal. In het Expert Program word je persoonlijk gecoacht door onze Academy Manager en bouwen we samen aan jouw eigen groeitraject, in lijn met jouw persoonlijke ambities en interesses.

i.deeds
Academy
i.deeds

Een opleidingstraject op jouw maat

Gepromoveerd in een nieuwe rol? Op zoek naar verdere verdieping in jouw huidige functie? Met het Finsiders Expert Program stellen we een persoonlijk opleidingstraject voor jou samen. In overleg met jouw carrièrecoach Stephanie selecteren we de relevante kennis- en/of vaardigheidstrainingen uit ons ruime opleidings- en coachingaanbod. Zo helpen we jou om je persoonlijke doelen te realiseren.

i.deeds

Jouw eigen carrièrecoach

Kies je voor het Expert Program, dan kies je niet enkel voor tal van high-level opleidingen. Je wordt ook voortdurende gecoacht door jouw eigen carrièrecoach. Onze Academy Manager Stephanie Dujardin helpt je op weg en is de ideale sidekick naar een succesvolle loopbaan.

i.deeds

Bespaar via het Expert Program

Met het Expert Program plaats je jouw eigen groei en ontwikkeling voorop! Jij investeert in jezelf en wij investeren hier graag in mee. Naast persoonlijke coaching bieden we je namelijk 40% korting op alle opleidingen. Zo maken we een duidelijk statement: jouw ontwikkeling is onze hoofdfocus.

ideeds
r

Ik ben ambitieus, maar had geen idee hoe ik mijn doel (AP Teamleader worden) kon realiseren. Niet enkel de opleidingen , maar ook de persoonlijke coaching bij Finsiders zijn top! Ik voel me alvast klaar om de volgende stap te zetten!

Stijn
General Manager

Aan de slag met het expert program!

Na registratie neemt onze Academy Manager, Stephanie Dujardin, persoonlijk contact met je op om samen werk te maken van jouw persoonlijke groeitraject. We maken dan een plan op jouw maat en helpen je om jouw persoonlijke ambities en doelen te realiseren!