Risk & Compliance als pijlers van een sterk financieel beleid

Risk management en compliance zijn geen obstakels voor het behalen van je bedrijfsdoelstellingen, maar vormen net de stevige pijlers waarop jouw activiteiten kunnen verderbouwen. Met Finsiders Risk & Compliance brengen we de risico's, processen en systemen in kaart en streven naar een efficiënte en effectieve organisatie van je financiële structuur en aanpak. Onze ervaren experten nemen jouw project in handen, zowel op de korte als op de langere termijn. Haal een financieel expert binnen die rendeert vanaf dag één.

Ontvang meer informatie

Risk
Samenwerken

Identificeer en beheer jouw risico's

Finsiders levert risk & compliance expertise op maat. We bieden operationele ondersteuning, maar denken ook strategisch mee met je organisatie. De kracht van Finsiders zit in onze eigen, snel inzetbare experten met ruime ervaring in risk management & compliance. Hun analytische expertise matchen we telkens met de opdracht en cultuur van jouw onderneming.

Welke experts?

interne audit

Interne Audit

Voor veel organisaties is het uitbesteden van een deel of het geheel van je interne audit de meest doeltreffende aanpak om tot een goed presterende interne auditfunctie te komen. Onze experten beheren de interne risicoaudits om tekortkomingen in de controle en de operationele procedures op te sporen en aanbevelingen te doen die de efficiëntie en effectiviteit van de procedures helpen verbeteren.

Laat ons even kennismaken

advies

Risk management

Zonder een kader voor risk management worden bedrijven en organisaties blootgesteld aan heel wat verschillende risico's, waaronder operationele, financiële, reputatie-, cyber-, compliance-, strategische, beveiligings- en frauderisico's. Onze experten hebben uitgebreide ervaring en helpen je om te voldoen aan alle risicobeheerverplichtingen en -verantwoordelijkheden die jouw bedrijf heeft.

Laat ons even kennismaken

Nood aan expertise?

Benieuwd hoe jouw organisatie er op vandaag voor staat naar compliance toe? Heb je alle risico's goed in kaart gebracht? Finsiders kan hierbij helpen. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.