Ontdek de wereld van Finance
als HR Professional

Als HR-professional willen we je helpen om ook het financieel departement optimaal te omkaderen. Op deze pagina kan je aan de slag met de opmaak van vacatureteksten en rolbeschrijvingen, het selecteren van de juiste sollicitatievragen en veel meer.

in beeld
job in de kijker

Organogram & rolbeschrijvingen

Ontdek hier de verschillende rollen die je kan opnemen in het financieel departement van een onderneming. Per functie krijg je inzicht in de taken, opleidingsvereisten, verloning én groeimogelijkheden. Zo kun je een volledig en correcte jobomschrijving en vacaturetekst opmaken.

Ontdek het hier

career guide

Skills van Finance Professionals

De financiële wereld is voortdurend in beweging en het hoeft geen betoog meer dat levenslang leren de key is. Je hebt telkens nieuwe skills nodig, want door de toenemende toepassing van technologie zullen skills blijven veranderen en verschuiven. Maar welke soorten skills zijn er en op welke skills zet je best in?

Ontdek het hier

engagement

Hoe hou ik finance medewerkers aan boord?

Wat is de link tussen motivatie en engagement? Hoe kan je financiële experts het best motiveren? En hoe hou je geëngageerde medewerkers aan boord van je financieel team? Dat lees je in deze gratis whitepaper.

Download deze gratis whitepaper

guide

Gerichte opleiding & coaching

87% van de financiële medewerkers overweegt om te veranderen van job wegens een gebrek aan opleiding, coaching en doorgroeimogelijkheden. Om dit te vermijden helpen we je graag op weg om jouw team gemotiveerd én up-to-date te houden door middel van de juiste persoonlijke omkadering.

Ontdek het Finance Expert Program

Nood aan HR-ondersteuning?

Onze experten zijn op korte termijn beschikbaar om jullie team te ondersteunen met hun expertise en skills.