Financiële transformatie

Gestoeld op onze jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing ondersteunen we bedrijven in het implementeren en optimaliseren van de financiële processen, tools en systemen. Van het uittekenen van een efficiënte financiële processen tot de keuze en implementatie van een nieuw ERP systeem of rapporteringstool, Finsiders helpt je vooruit vanuit onze praktische kijk op zaken. Het juiste advies en de praktische ondersteuning die je nodig hebt om te groeien als financieel departement.

Ontvang meer informatie

Bram
power bi

Case: de kracht van Power BI

Niet voor niets hoor je steeds vaker de term Power BI als het gaat om rapportage mogelijkheden voor managementinformatie. Power BI is een handige visualisatietool die je in staat stelt om je data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. De tool maakt het tevens eenvoudig om zelf rapporten of dashboards te maken.

Ontdek de kracht van Power BI

Flexibel en schaalbaar

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Als start-up of scale-up heb je niet dezelfde noden als een KMO met pakweg 100 medewerkers. De noden zijn heel variërend naargelang de periode van het jaar en de fase van groei waarin je je bevindt. Finsiders brengt daarom schaalbaarheid en flexibiliteit tot in jouw organisatie. We kijken welke financiële ondersteuning je nodig hebt, en zorgen ervoor dat de kennis in huis blijft maar de nodige expertise er is wanneer nodig. Dit bespaart je heel wat tijd maar ook geld, terwijl je als organisatie blijft groeien.

Netwerk

Training & coaching

Als expert helpen we je graag op weg met de financiële tools en systemen optimaal te gebruiken en zo de kosten te beperken en de juiste strategische beslissingen te nemen. In die context bieden we diverse opleidingen en webinars aan.

Meer informatie opvragen

Ontvang meer informatie

Benieuwd hoe we jullie financieel departement efficiënter en sterker kunnen laten functioneren? Laat hier je gegevens achter en we luisteren graag naar jouw verhaal en uitdagingen.