Haal alles uit jouw carrière en plaats jouw ambities centraal

Bij Finsiders sta jij centraal en daar gaan we prat op! We gaan voor niets minder dan een job en carrière op jouw maat! Leuke projecten? De opleidingen die je zoekt? We helpen je om jouw persoonlijke ambities en doelen waar te maken. En dat is uniek! Jij bepaalt wat je graag doet en Finsiders zet je op weg!

Ontdek onze vacatures

Team
Academy

Jouw groei staat centraal

In onze eigen Finsiders Academy houden we je kennis en skills up-to-date. Via jouw persoonlijke carrièrecoach en ons uitgebreide leerplatform krijg je toegang tot een breed scala aan opleidingen, coaching en webinars. In elke fase van je ontwikkeling, kies je zelf de juiste projecten en opleidingen die je helpen groeien. Bovendien zijn alle opleidingen op jouw niveau, op jouw tempo en wanneer het jou past!

Word een Finsider

Benoit
"Ik voel me ongelofelijk goed én betrokken in het verhaal van Finsiders. Ik heb alle omkadering die ik wens en krijg alle kansen om mijn eigen ambities waar te maken!"
Benoit Luyts, Finance Consultant
team

Bovenal een (h)echt team!

Alle Finsiders staan altijd klaar voor elkaar en zorgen voor onvergetelijke teammomenten. Zo organiseren we maandelijks verschillende leuke teamevents en bootcamps, wat het teamgevoel alleen maar versterkt. Alles om ervoor te zorgen dat je je goed in je vel voelt en een uitlaatklep vindt bij je collega's.

Samen verleggen we grenzen, vieren we successen en zijn we elkaars grootste supporters. Onze collega's zijn een echte vriendengroep geworden, waar je gewoon jezelf kan zijn!

Word een Finsider

Om je zo goed mogelijk te informeren, hebben we alvast enkele vragen beantwoord die frequent naar voor komen bij andere kandidaten. En heb je nog andere vragen, aarzel zeker niet om ons je vragen te stellen!