Expert Program

Bij Human Minds staan jouw ontwikkeling en groei centraal. In het Expert Program word je persoonlijk gecoacht door onze Academy Manager en bouwen we samen aan jouw eigen groeitraject, in lijn met jouw persoonlijke ambities en interesses.

Academy Manager
Persoonlijk

Een opleidingstraject op jouw maat

In het Expert Program stellen we jouw persoonlijke opleidingstraject samen. In overleg met jouw carrièrecoach ontdek je jouw werkpunten en selecteer je de opleidingen die je hierin vooruit helpen. Gedurende een volledig academiejaar kan je dan maar liefst 40 credits aan opleidingen opnemen binnen ons ruime opleidings- en coachingaanbod. Zo creëer je een opleidingstraject op jouw maat.

Stephanie Dujardin

Jouw eigen carrièrecoach

Kies je voor het Expert Program, dan kies je niet enkel voor tal van high-level opleidingen. Je wordt ook voortdurende gecoacht door jouw eigen carrièrecoach. Onze Academy Manager helpt je op weg en is de ideale sidekick naar een succesvolle loopbaan.

Thibo

Bespaar 60% via het Expert Program

Met het Expert Program plaats je jouw eigen groei en ontwikkeling voorop! Jij investeert in jezelf en wij investeren hier graag in mee. Naast persoonlijke coaching bieden we je namelijk 40 credits, ter waarde van € 7.000, aan voor slechts € 2.800. Zo maken we een duidelijk statement: jouw ontwikkeling is onze hoofdfocus.

Op zoek naar een opleiding op jouw maat?

Onze Academy Manager helpt je graag vooruit.