Incompany opleidingen

Naast een ruim aanbod aan opleidingen en E-Learnings, biedt de i.academy ook de mogelijkheid om opleidingen op maat van jouw organisatie te organiseren.

Een opleiding is veelal maatwerk. Bij i.deeds streven naar opleidingen die naadloos aansluiten bij de behoeftes en ambities van jouw organisatie en digitaal team. Daarom ontwikkelen we opleidingen op maat van jouw onderneming en leerwensen en bieden deze incompany aan. We organiseren onze opleidingen graag ter plaatse in jouw organisatie of online. Zo sluit de leerstof optimaal aan bij de dagelijkse praktijk van jouw collega's.

i.deeds
Academy

Waarom kiezen voor een incompany opleiding?

  1. Een opleiding op maat van jouw organisatie

    Finsiders Academy werkt op maat van jouw organisatie een opleiding uit. Vooraf bepalen we het gewenste eindresultaat en op basis daarvan wordt de inhoud en opleidingsvorm vastgelegd. We bespreken de specifieke cases die relevant zijn voor jouw organisatie en betrekken je actief in de voorbereiding. Zo kunnen we garanderen dat de opleiding doeltreffend is en volledig toegespitst op jouw wensen.

  2. Praktisch en kostenefficiënt

    Een incompany training betekent altijd meer interactie tussen de deelnemers onderling en de docent. Op basis van de input van de deelnemers, kan ook zeer snel en praktisch ingespeeld worden op de noden en wensen. Daarnaast werkt een incompany opleiding ook kostenbesparend, aangezien er een dagprijs betaald wordt en geen prijs per deelnemer.

  3. Kwaliteit altijd voorop

    Bij Finsiders plaatsen we expertise en kwaliteit steeds voorop, al zeker in onze opleidingen. Onze coaches en docenten bouwen allen verder op een ruime expertise en operationele ervaring binnen hun kennisdomein. In onze Academy hebben we een ruim netwerk aan docenten en afhankelijk van jouw wensen, selecteren we een docent met de juiste kennis en vaardigheden.

Business Case: Incompany opleiding Power BI

Het budgetteringsproces op zich kan al veel tijd in beslag nemen, rekenkundig dan. Daarbij kan een efficiënte tool om die budgettering bij te houden, alleen maar het proces versnellen. Bij Nuskin - een multinational die verzorgingsproducten aanbiedt - werd gebruik gemaakt van een Excel bestand. Elke maand werden de actuals uit SAP geëxporteerd, waarbij men de cijfers in een Excel-bestand importeerde. Na het bijwerken van enkele bereiken, tabellen, formules en grafieken, wat nogal wat tijd in beslag nam, kwam het rapport tevoorschijn. Daarin werd telkens het budget vergelijken met de actuals en de forecast. Hoewel het rapport heel degelijk was opgebouwd, was het manuele werk nog altijd behoorlijk intensief. Elke maand de export en import van de cijfers manueel uitvoeren, dat kon efficiënter. De organisatie was in andere departementen reeds aan de slag met Power BI, waardoor ook de Finance afdeling hiermee aan de slag wilde.

Vanuit die nood werd Finsiders gecontacteerd. Met een ruime expertise in rapportering, accountancy en finance, werd een opleiding samengesteld op maat. In samenspraak met de financial controller, werd het gewenste eindresultaat in kaart gebracht. Op basis daarvan werd de opleidingsvorm, duurtijd en locatie (fysiek én online) opgezet.

Gedurende een opleiding van een drietal uur in kleine groepjes, werd het finance team klaargestoomd om met het nieuw rapport in Power BI aan de slag te gaan. Door stap voor stap het rapport op te bouwen en aan de slag te gaan met eigen data, maakte men uitvoerig kennis met Power BI. Op die manier werd de eerste aanzet gedaan en kan het team zelfstandig verder Power BI implementeren in de organisatie. Ter ondersteuning en uitbreiding van de Power BI-skills, volgden een aantal medewerkers een E-Learning. Zo deden ze op eigen tempo extra kennis op die ze snel op hun eigen data, rapporten en organisatie konden overdragen.

i.deeds
r

De incompany opleiding PowerBI sloot perfect aan bij onze behoeften door met onze data aan de slag te gaan. De training was interactief, praktisch én gaf nieuwe inzichting. Kortom prijs-kwaliteit: outstanding!

Didier Goelens
Financial Controller NuSkin

Ontdek onze opleidingen

Meer informatie over onze incompany opleidingen

Vul onderstaande gegevens in en onze Academy Manager neemt spoedig contact met je op om verder af te stemmen.