#WeOwn – Zelf aan het stuur van je carrière

Bram
Bram Vergote
ma, 08/21/2023 - 10:09 - 3 minuten
WeOwn

Verantwoordelijkheid geven is vertrouwen geven. Bij i.deeds moeten we vertrouwen geven aan de collega’s en erop berusten dat collega’s hun rol en verantwoordelijkheid optimaal opnemen. Verantwoordelijkheid krijgen is verantwoordelijkheid opnemen. Ownership is ook het streven naar uitstekende dienstverlening en een optimaal resultaat. We proberen als dusdanig derden omver te blazen door onze professionele en positieve aanpak. i.changers zijn zelfredzaam, kunnen autonoom werken en zelfstandig denken. Toch moeten we ook hulp durven vragen of vragen stellen. Niemand is perfect en heeft alle kennis in pacht. We komen echter niet met vragen maar met mogelijke oplossingen.

Het stuur in eigen handen

Bij i.deeds voorzien we onze consultants van de nodige omkadering. Zo hebben we onze eigen i.deeds Academy met tal van boeiende opleidingen en een team van Talent Managers en Business Managers om onze consultants te coachen en te voorzien van boeiende projecten. We geloven echter niet in een one-fits-all aanpak, iedere i.changer is uniek en krijgt de kans om een eigen pad uit te stippelen. i.deeds biedt de handvaten aan, maar het stuur hebben ze in eigen handen!

WeOwn

Ownership en verantwoordelijkheden

Ownership is zeer zeker een kernwaarde bij i.deeds, maar het stuur in eigen handen hebben betekent ook verantwoordelijkheden krijgen. We nemen onze rol op , maar dus ook het mandaat dat hiermee gepaard gaat. Onze i.changers gaan de uitdagingen die op hun pad komen plichtsbewust, toegewijd en doelgericht aan.

De i.deeds Innovation Board

Intrapreneurship staat centraal bij i.deeds en deze woorden maken we ook hard. Onze mensen hebben niet enkel het stuur van hun carrière in handen, ze zitten ook mee aan het stuur van i.deeds. De i.deeds Innovation Board is samengesteld uit een team van i.changers die meedenken rond zelfgekozen, belangrijke topics als bijvoorbeeld communicatie of mobiliteit. Zo creëren we een platform via hetwelk we waardevolle input krijgen van onze i.changers. Op die manier kunnen zij actief meebouwen aan onze organisatie en kunnen we onze werking verder optimaliseren naar de wens van onze mensen.

Deel jij het i.deeds DNA?