Hands-on training Power BI

Mailing 1  4

Op donderdag  25 mei en vrijdag 26 mei organiseert i.deeds vanuit de i.academy een hands-on training over Microsoft Power BI. Tijdens de opleiding leren onze ervaren experts  je onder meer om dashboards en rapporteringen te interpreteren en te creëren in MS Power BI. Wil je er zelf bij zijn? Inschrijven kan vanaf nu! 

Power BI is een krachtige Business Analytics-tool die je de nodige inzichten geeft om gefundeerde beslissingen te nemen. Maar starten met Power BI kan soms een hele uitdaging zijn, want:

  • Hoe zet je de huidige data om naar visueel sprekende rapporten? 
  • Hoe krijg je in een oogopslag zicht op je belangrijkste KPI’s of salescijfers?

Waaraan mag je je verwachten? 

Tijdens deze hands-on training zal je efficiënt leren werken met Power BI en ontdekken hoe je data leesbaar, visueel en toegankelijk kan maken. Na de opleiding zal je in staat zijn om:

  • Data beschikbaar te stellen voor rapportering in Power BI. 
  • Data om te zetten naar een bruikbaar model.
  • Op  je eigen modellen dashboards en rapporten te maken. 
  • Rapporten via de cloud beschikbaar te stellen.

Concrete aanpak

In elke module worden een aantal bewerkingen of functies uitgelegd en gedemonstreerd. Op het einde van iedere module is er een praktisch voorbeeld waarmee je aan de slag kan. Om optimaal te kunnen genieten van de expertise van de docenten, is het aantal deelnemers beperkt. Wil je zeker zijn van een plekje, dan schrijf je je best zo snel mogelijk in. Goed om te weten: tijdens de training ga je te werk op je eigen laptop.  Zo kan je oefenen binnen een vertrouwde omgeving. Breng dus zeker je laptop, met daarop Power BI geïnstalleerd, mee

Verloop van de cursusdagen 

Donderdag 25 mei:

8u30: ontvangst en registratie
9u00: start van de opleiding 
12u30: lunch
17u00: einde eerste cursusdag 

Vrijdag 26 mei:

8u30: onthaal
9u00: start van de opleiding 
12u30: lunch
17u00: einde tweede cursusdag

Schrijf je nu in!

Wil je je kennis van Power BI graag aanscherpen? Schrijf je dan in* via onderstaande link. De kostprijs van de opleiding bedraagt 1500 euro, in die prijs zit je lunch en cursusmateriaal inbegrepen. De opleiding gaat door in het kantoor van i.deeds, Molenstraat 72, 8790 Waregem.

Schrijf je hier in

*De algemene voorwaarden bij de i.academy, alsook de annulatievoorwaarden, vind je hier