Nieuws.

Nieuws
10.01.2023

Welkom bij i.deeds, Wannes, Benoit en Stijn!

i.deeds blijft groeien, want ons team is niet één, niet twee, maar drie nieuwe gezichten rijker. We stellen Wannes, Stijn en Benoit graag even kort voor.

Bekijk het nieuws
iDeeds kleine groep 002 low
Nieuws
14.12.2022

i.deeds en Finsiders stappen samen de toekomst in

Het gaat snel voor Finsiders. De start-up groeide in amper twee jaar naar maar liefst 75 medewerkers en zet nu de volgende stap in zijn groei. Met de overname van i.deeds zet financieel dienstverlener Finsiders nu ook de stap naar de markt van digitale transformatie. i.deeds met hoofdzetel in Waregem bestaat bijna 10 jaar en kent een uitstekende reputatie in de wereld van digitalisatie en automatisatie.

Bekijk het nieuws
Nieuws
20.09.2022

i.deeds inspiring session

In het kader van de opleiding Expand your Digital Horizon kreeg het i.deeds team een duidelijk inzicht in wat Entreprise Architecture (EA) inhoudt en wat de toegevoegde waarde van EA is.

Bekijk het nieuws
vlericksession entreprise architecture
3
Nieuws
17.09.2022

i.deeds Family Beach Day 2022

We blikken terug op een spetterende familiedag! Dit jaar zijn we met collega’s, partners en kinderen de wind tegemoet gegaan in het gloednieuwe watersportcomplex van Sport Vlaanderen aan het Spaarbekken in Nieuwpoort.

Bekijk het nieuws
Nieuws
18.07.2022

i.deeds inspiring session

i.deeds nodigde Milo Moerkerke uit als gastspreker. Als Burgerlijk Ingenieur Energie volgde hij het afgelopen jaar een Master Energy Systems en Data Analytics aan de UCL (London’s Global University). Hij lichtte, aan de hand van enkele heel concrete voorbeelden, toe hoe het gebruik van data ingezet kan worden in het nemen van beslissingen rond milieuproblematieken.

Bekijk het nieuws
iii 2022 presentation
1 - 5 van 33