Nieuws.

Nieuws
19.05.2020

Stage @ideeds ...

Kennis delen zit in ons DNA! Ook jonge mensen geven we graag de kans om bij te leren en praktijkervaring op te doen. Deze week verwelkomen we graag Elisa Gossye als stagiaire bij i.deeds.

Bekijk het nieuws
news - Stagiaire Elisa foto.jpg
magazines op kantoor.jpg
Nieuws
29.04.2020

COVID-19 als katalysator voor digitale transformatie.

Deze periode van exit-strategie dwingt ons tot nadenken, veerkrachtig te handelen en te navigeren naar ‘the next normal’. Hoe zet je vlot de juiste stappen in je digitale transformatieproces? Welke tools kan je gebruiken ter ondersteuning? En hoe pak je dit aan? Laat je begeleiden door de i.deeds experten. En laat je inspireren door onze klanten ... zij vertellen concreet over onze projectaanpak en samenwerking. Wil jij ook het volgende i.deeds magazine ontvangen?

Bekijk het nieuws
Nieuws
23.04.2020

Microsoft Gold Partnership voor Data Analytics

Door het succesvol volbrengen van Microsoft Assessments, heeft i.deeds het Gold Partnership voor Data Analytics behaald.

Bekijk het nieuws
MS Gold Partner - i.academy 2020 04.png
Fotocollage E-apero.png
Nieuws
17.04.2020

Teammeeting in quarantaine-stijl....

Het doel van deze meeting: het verder optimaliseren van de interne communicatie en het bevorderen van de samenwerking tussen de collega’s met behulp van Microsoft Teams.

Bekijk het nieuws
Nieuws
10.04.2020

Pasen@home

Als dank voor hun inzet in deze ‘disruptive days’ ontvingen de i.deeds-collega’s de paaseieren thuis geleverd. Toch even genieten van welverdiend chocolade-momentje! #socialdistancing #inspiringideeds #vrolijkpasen.

Bekijk het nieuws
Vrolijk Pasen 2020 v1.png
1 - 5 van 10