i.deeds Nieuws
17.09.2022

i.deeds Family Beach Day 2022

We blikken terug op een spetterende familiedag! Dit jaar zijn we met collega’s, partners en kinderen de wind tegemoet gegaan in het gloednieuwe watersportcomplex van Sport Vlaanderen aan het Spaarbekken in Nieuwpoort.  

Om met voldoende energie te starten, werden we verwelkomd met een heerlijk ontbijt.  

Voor waterratten stonden windsurfen, wingfoil, kajakken en varen met de funboats op het programma. Een welgemeende dankjewel aan de moni’s voor de professionele begeleiding en uiteraard ook aan Dirk Bossaert – regio verantwoordelijke Sport Vlaanderen en Thomas Beullens Sporttechnisch coördinator om deze dag in goede banen te leiden.  

Wie liever op het droge bleef, kon zijn creatieve geest uitleven in de graffiti workshop waarvoor dank aan Gunther Baeyens alias Caz. Na al deze inspanningen werd het pastabuffet gesmaakt. 

Daarna ging het richting zee;  Voor wie het wat rustiger mocht, stond de havenrondvaart met Seastar op het programma, gevolgd door een wandeling met gids naar de vismijn.  Aangezien de vissersboot niet wou uitvaren met de strakke wind en hoge golven, ging een team met elektrische steps een off-road parcours in Nieuwpoort verkennen. 

Voor sportievelingen stonden de 2 prachtige zeiljachten van High Five Sailing klaar. Onder leiding van Koen Simkens beleefden ze een avontuurlijke tocht op zee. Met 5 beaufort en pieken tot 7 beaufort waren we blij hen allen terug aan wal te zien. 

Deze actieve dag hebben we afgerond met een glaasje champagne en een heerlijk diner in het sfeervolle kader van ’t Galjoen (Felicitaties aan Arne en zijn team). 

Een mooiere afsluiter met zicht op de jachthaven konden we ons niet voorstellen!