i.deeds Nieuws
10.01.2023

Welkom bij i.deeds, Wannes, Benoit en Stijn!

MicrosoftTeams image  5

i.deeds blijft groeien, want ons team is niet één, niet twee, maar drie nieuwe gezichten rijker. We stellen ze hieronder kort voor.

We verwelkomden in Waregem drie nieuwe collega's die ons team komen versterken. Wannes Goeman start als Business Manager en vormt de schakel tussen de consultants en de klantenprojecten. Hij zal zich focussen op de commerciële relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten, en hen bezoeken om concrete oplossingen voor te stellen én nieuwe succesvolle samenwerkingen op te starten.

Olivier Claerhout gaat aan de slag als Business Intelligence Consultant, en zal zijn ervaring en expertise inzetten om onze klanten te ontzorgen bij hun BI-projecten. Vanuit een gezonde kritische ooghoek denkt hij mee met de klant om een mooie en succesvolle uitkomst te bieden.

Het Business Transformation-team wordt versterkt door Stijn Benoit. We doen een beroep op zijn kennis en ervaring om i.deeds verder te laten groeien en klanten te helpen bij hun IT-projecten.

We wensen Wannes (foto 1), Olivier (foto 2) en Stijn (foto 3) een warme welkom vol interessante en uitdagende projecten!

Ben je zelf op zoek naar een werkgever waarbij je het verschil kan maken? Onze openstaande vacatures vind je hier