i.deeds Nieuws
20.03.2020

Working @home

#stayathomechallenge.png

Dit zijn geen makkelijke tijden. Bij i.deeds doen we er alles aan om de verspreiding van het coronavirus in te dammen en de besmettingscurve af te vlakken voor onze klanten, onze medewerkers én de samenleving.

Ons team blijft 100% operationeel voor u. We hebben wel de nodige maatregelen getroffen om ieders veiligheid en gezondheid te kunnen garanderen. Onze consultants werken maximaal van thuis uit en zijn dus beschikbaar om verder te werken aan of te overleggen over lopende en toekomstige projecten. Meetings en besprekingen met u kunnen doorgaan, zij het op digitale wijze (via mail, GSM of videogesprek).

Met deze maatregel kunnen we met z'n allen een sterke impact hebben op dit virus. Als we samen solidair zijn en iedereen zijn steentje bijdraagt komen we er zeker uit. Uiteraard laten we jullie in deze moeilijke tijden niet in de steek en stellen we alles in het werk om steeds de best mogelijke service te blijven bieden.

Laten we vandaag en morgen afstand nemen om elkaar binnenkort weer de hand te schudden. Blijf safe en tot snel (virtueel)!