MS Excel voor gevorderden

Heb je reeds een basiskennis Excel maar voel je dat je nog verder kan groeien en wil je zelfstandig aan de slag? Dan is deze E-learning iets voor jou!

excelgev
Online cursus
4 uur
1 jaar toegang
KMO Portefeuille
Stephanie Dujardin

Data is het nieuwe goud. Die data beheren en verwerken, is dan ook enorm belangrijk geworden. Het meest gebruikte programma hiervoor, is nog altijd Excel. Een stevige kennis van Excel is dan ook onontbeerlijk in een financiële omgeving. Echter verliezen we vaak nog veel tijd door inefficiënt te werken en niet vertrouwd te zijn met de uitgebreide en bijna eindeloze functionaliteiten.

Je leert in deze E-learning hoe Excel het meeste werk voor jou kan doen, hoe je gebruik maakt van de meest courante functies en hoe je efficiënt je data kan beheren.

Tijdens deze E-Learning komen volgende zaken aan bod:

  • Subtotalen
  • Data omzetten naar een dataset
  • Zoekfuncties
  • Logische functies
  • Wiskundige functies
  • Tekstfuncties
  • Datum- en tijdfuncties
  • (gevorderde) voorwaardelijke opmaak

Deze opleiding is gericht op iedereen die zich verder wil verdiepen in de gevorderde functionaliteiten van Excel. Je hebt dus een mooie basiskennis wat Excel betreft, of je volgde eerder de E-Learning Excel Basis.

De iAcademy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij we inzetten op E-learning en hybride leren, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt 1 jaar toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Op vraagwordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learning.

SD

Naast Academy Manager bij Human Minds en Finsiders, is Stephanie Dujardin ook al jaren docent Excel en Power BI in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde bij Hogeschool VIVES.

Inschrijven

Startdatum
Tijdsduur
Kostprijs (excl. btw)
Vrij te starten
4 uur
€ 169,00