Power BI voor Finance Professionals

Power BI is een krachtig platform dat je toelaat om grote hoeveelheden data te analyseren en visualiseren op een intuïtieve manier. Dankzij deze hands-on e-learning ga je aan de slag met je eigen data en leer je hoe Power BI het meeste werk voor jou kan doen. En dit op jouw eigen tempo en kennisniveau!

pbi
pbi2

Introductie tot MS Power BI

Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met verschillende databronnen om je eigen analyses en rapporten op te zetten. Je leert bovendien hoe je geïmporteerde data kan modelleren en omzetten naar bruikbare gegevens, waarmee je verder allerlei berekeningen kan uitvoeren.

Meer info

pbi

Power BI voor gevorderden

Data is het nieuwe goud. Die data beheren en verwerken, is dan ook enorm belangrijk geworden. Het meest gebruikte programma hiervoor, is nog altijd Excel maar met Power BI gaan we nog een stapje verder. Tijdens deze vervolgopleiding van Power BI leer je relaties leggen tussen verschillende databronnen en berekeningen maken m.b.v. DAX.

Meer info

pbi

Power BI voor experten

Heb je al heel wat ervaring en kennis van Power BI? Dankzij deze Power BI opleiding slaag je erin om je rapporten nog beter te finetunen door bladwijzers, filters en drillthrough-pagina's in te stellen. Bovendien ontdek je hoe je ook online, via de Power BI Service aan de slag kan om je rapporten te ontwikkelen en delen.

Meer info