Routebeschrijving

We helpen je graag op weg om onze kantoren zo vlot mogelijk te bereiken. Hieronder kun je dan ook een routebeschrijving terugvinden naar onze kantoren, waarbij we rekening houden met de verschillende vervoersmiddelen. Is er nog iets niet duidelijk? Neem dan zeker even contact met ons op.

Fijne reis!

Kantoor Sint-Martens-Latem

Per auto - komende van:

Per bus

Vanuit het station Gent-Sint-Pieters neem je bus 77 naar Beervelde-Lochristi-Deinze. Daar stap je uit aan de halte Sint-Martens-Latem Maenhoutstraat. Daar nog 234m wandelen en je komt aan bij ons kantoor.

Kantoor Mechelen

Per auto - komende van:

Per bus

Verschillende bussen gaan van de Industriezone Mechelen Noord naar het treinstation in Mechelen. De stadsbus Nr. 6 (Industrie Noord) of de bus Nr 500 (Mechelen – Rumst – Boom – Antwerpen) stoppen dichtbij ons kantoor.

Kantoor Leuven

Per auto - komende van

Na de Parkpoort neemt u de eerste zijstraat rechts, Nieuwe Kerkhofdreef. Sla aan het einde rechtsaf naar de Philipssite en rij in de tunnel naar de ondergrondse parking. U kan parkeren in de parking meteen rechts van u na het inrijden van de tunnel, deze is aangegeven met een signalisatie scherm.

Verlaat de parking via trap of lift. Ga te voet langs de Sportoase en kies vervolgens de rechterkant langs het water. U kan de draaideur van MC-SQUARE terugvinden aan ingang B. Je vindt ons terug op het gelijkvloers onmiddellijk rechts waar onze onthaalcollega je ontvangt.

per bus

kunt u ons gemakkelijk bereiken. Om de 10 minuten komt er een ringbus langs elke halte op de ring en aan het station. Bus 601 rijdt langs de binnenring, de andere bus 600 rijdt langs de buitenring. Deze rijden in tegenovergestelde richting. De op- en afstapplaats is de halte Parkpoort op 3 minuten wandelen van ons kantoor.