Construction

Construction

Optimaliseer projectplanning, kostenbeheersing en risicobeheer voor snellere oplevering en hogere klanttevredenheid. Met nauwkeurig databeheer kunt u trends identificeren, kosten minimaliseren en kwaliteit waarborgen. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven strategieën om uw concurrentie voor te blijven en uitmuntendheid te bereiken in de dynamische bouwsector.

Construction
Denys

Denys

Denys is een toonaangevend bouw- en infrastructuurbedrijf met expertise in diverse sectoren, waaronder civiele techniek, bouw, energie en milieu. Ze leveren innovatieve oplossingen en projecten van hoge kwaliteit voor hun klanten wereldwijd.

i.deeds heeft Denys ondersteund bij het selecteren van een nieuwe ERP-oplossing en begeleidde de implementatie van IFS Cloud, inclusief scopebewaking, projectmanagement, testmanagement en cut-over management. Daarnaast werd maatwerk ontwikkeld voor een aanvraagmodule met scopebewaking en projectmanagement.

Alides

Alides

Alides is een vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, beheren en verhuren van commerciële en industriële vastgoedprojecten. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen en streven naar duurzaamheid en klanttevredenheid.

i.deeds heeft Alides begeleid bij het selectietraject voor een nieuw ERP-pakket. Na het inventariseren van knelpunten en verbeterpunten, is de keuze gevallen op D365-oplossingen, waaronder Business Central, CRM online en SharePoint online. i.deeds bleef aan boord voor het begeleiden van de implementatie en het bewaken van de scope, het budget en de timing.

ghelamco

Ghelamco

Ghelamco is een toonaangevend vastgoedbedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van hoogwaardige residentiële, commerciële en publieke vastgoedprojecten in België, Polen en andere Europese landen.

i.deeds heeft Ghelamco ondersteund bij het selecteren van een nieuwe ERP-toepassing, inclusief business analyse en projectmanagement tijdens de implementatie. Daarnaast leveren we ook diensten op het gebied van ontwikkeling van de BI-omgeving, analyses van rapportering, onderhoud en uitbreidingen van het Data Warehouse, Power BI-rapportage, SSRS-rapportage en SQL Server-prestatieoptimalisatie.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.