Entertainment

Entertainment

De entertainmentsector vraagt om efficiënte workflows en datagestuurde beslissingen voor kostenbesparing, operationele efficiëntie en concurrentievoordeel. Met i.deeds stroomlijnen we processen, benutten waardevolle data en bieden strategische inzichten. Garandeer groei, verbeter klantbetrokkenheid en vergroot winstgevendheid en leid jouw branche zo naar geoptimaliseerde processen en datagestuurd succes.

Entertainment
kinepolis

Kinepolis

Kinepolis is een toonaangevende bioscoopketen die wereldwijd entertainment en filmervaringen biedt. Met moderne theaters, geavanceerde technologieën en diverse filmprogrammering zorgt Kinepolis voor een unieke en meeslepende bioscoopbeleving voor het publiek.

i.deeds heeft Kinepolis succesvol ondersteund bij de implementatie van het ERP-systeem Vista. Dit omvatte hardwarewijzigingen, installatie en implementatie van software, maatwerk en integratie met andere toepassingen. Het project omvatte ook training, coaching en change-management voor de gehele organisatie, van kassamedewerkers tot senior management.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.