Finance

Finance

Versnel uw financiële succes met efficiënte bedrijfsprocessen in het financieel departement! Nauwkeurige en tijdige verwerking van financiële gegevens leidt tot betere besluitvorming, verlaagt operationele kosten en minimaliseert juridische risico's. Ontgrendel het potentieel van uw bedrijf en bereik ongeëvenaarde groei door te investeren in gestroomlijnde processen. Kies voor efficiëntie en domineer de markt met uw financiële prestaties.

Finance
Groep Daenens

Groep Daenens

De bedrijvengroep die Nico Daenens heeft gevormd bestaat uit een aantal grote en middelgrote dienstenchequeondernemingen, een dienstenonderneming die focust op de outsourcing van ervaren techniekers, een sociaal secretariaat en een aantal opleidingscentra. De bedrijvengroep telt meer dan 14.000 medewerkers en ruim 500 bedienden.

i.deeds heeft Groep Daenens ondersteund bij het identificeren van hun financiële business intelligence (BI) behoeften en heeft vervolgens een datawarehouse opgezet en financiële rapporten ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.