Food industry

Food industry

Optimaliseer uw productie, waarborg de kwaliteit en verbeter de traceerbaarheid van uw voedsel. Met nauwkeurig databeheer kunt u trends analyseren, kosten verlagen en de voedselveiligheid waarborgen. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven strategieën om uw merk te versterken en uw positie als marktleider te verzekeren. Lever hoogwaardige producten en domineer de voedingsmarkt.

Food industry
warnez

Warnez

Warnez is een toonaangevend bedrijf in de aardappelindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in de verwerking en distributie van aardappelproducten, en leveren hoogwaardige aardappelproducten aan klanten wereldwijd. Innovatie en kwaliteit staan centraal in hun activiteiten.

Met i.deeds hebben we Warnez ondersteund met diensten zoals het selecteren van een ERP-toepassing, koppelingen met productie- en transportapplicaties, rapportering in PowerBI, optimalisaties in productie en implementatie van een warehouse-MES systeem.

Godiva

Godiva

Godiva is een wereldwijd luxe chocolademerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige Belgische chocoladecreaties, ambachtelijk vakmanschap en verfijnde smaken. Het biedt een breed assortiment aan chocoladeproducten en geschenksets voor fijnproevers en chocoladeliefhebbers over de hele wereld.

Godiva heeft i.deeds ingeschakeld voor een rapporteringsproject met MS Power BI, waarbij het SQL Server Data Platform en Power BI worden gebruikt. Dit omvat Sales & Finance rapportering, Planning, en een Operational Data Store (ODS) voor integratie van verschillende databronnen wereldwijd. i.deeds biedt ook capaciteit voor SSIS en SSRS, evenals een oplossing voor data-integratie van het Lightspeed Kassasysteem.

ranson

Ranson

Ranson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van professionele keukenapparatuur en -benodigdheden. Ze bieden een breed assortiment producten en diensten aan voor de horeca- en voedingsindustrie.

i.deeds ondersteunde Ranson bij het definiëren van hun IT-roadmap en ERP keuzetraject, in lijn met de strategie voor de komende jaren. Dit omvatte workshops, analyse van processen en applicaties, kostenanalyse en optimalisatievoorstellen, resulterend in een advies en planning voor het toekomstige applicatielandschap.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.