HR

HR

Bespaar tijd, trek top talent aan en behoud het, en laat uw team focussen op strategische HR-initiatieven. Met nauwkeurig databeheer kunt u strategische beslissingen nemen, kosten besparen en de werknemerservaring verbeteren. Investeer in efficiëntie en datagedreven HR-strategieën om een hoogpresterende organisatie te creëren die de concurrentiële arbeidsmarkt achter zich laat.

HR icon
Inagro

Inagro

Inagro is een organisatie die zich richt op innovatie en advies in de landbouw- en voedingssector, waarbij ze onderzoek, praktijkgerichte oplossingen en kennisdeling biedt voor duurzame landbouwpraktijken.

i.deeds heeft voor het HR departement van Inagro een datawarehouse opgezet voor het verzamelen en verwerken van relevante data. De gegevens werden gevisualiseerd via MS Power BI, en het bestaande datawarehouse werd uitgebreid met HR-gerelateerde informatie, zoals competentieprofielen, rollen en loonkosten. Verschillende systemen werden geïntegreerd, waaronder loonadministratie, personeelsdatabase, vormingstool en diverse Excel-files.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.