ICT afbeelding

ICT

Om te groeien, moet je weten welke koers je vaart. Met een digitale roadmap geef je jouw ICT-afdeling de power om te innoveren en efficiënt te zijn. Optimaliseer processen en kies de juiste systemen om je organisatie te laten groeien en een concurrentievoordeel te behalen. Bereik nieuwe hoogten en domineer de markt!

ICT
ranson

Ranson

Ranson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van professionele keukenapparatuur en -benodigdheden. Ze bieden een breed assortiment producten en diensten aan voor de horeca- en voedingsindustrie.

i.deeds ondersteunde Ranson bij het definiëren van hun IT-roadmap en ERP keuzetraject, in lijn met de strategie voor de komende jaren. Dit omvatte workshops, analyse van processen en applicaties, kostenanalyse en optimalisatievoorstellen, resulterend in een advies en planning voor het toekomstige applicatielandschap.

televic

Televic

Televic is een toonaangevend technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van innovatieve communicatieoplossingen en apparatuur voor diverse sectoren, zoals de gezondheidszorg, openbaar vervoer en conferentie- en vergaderfaciliteiten.

i.deeds ondersteunde Televic bij het selecteren van een nieuw ERP-systeem dat beter kon voldoen aan hun groeiende behoeften. Ze begeleidden het implementatieproces en gebruikten hun expertise om effectieve en passende oplossingen aan te bevelen tijdens het traject.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.