ls

Life Sciences

Optimaliseer uw bedrijfsprestaties in de life sciences sector met onze uitgebreide expertise in digitalisatie, efficiënte processen en business intelligence. Profiteer van geavanceerde technologieën en analyses om uw onderzoek, productie en besluitvorming te verbeteren. Maak gebruik van onze op maat gemaakte oplossingen voor succes en concurrentievoordeel in deze snel veranderende industrie.

Life Science
cerba

Cerba Research

Cerba Research is een toonaangevend wereldwijd contractonderzoeksbureau in de life sciences sector. Met uitgebreide expertise en geavanceerde technologieën bieden ze hoogwaardige laboratorium- en onderzoeksoplossingen om medische vooruitgang mogelijk te maken en de gezondheid van mensen te verbeteren.

i.deeds heeft Cerba Research ondersteund bij het opzetten van een financieel planningsproject voor de CFO en het vervangen van het oude CTMS-pakket. De aanpak van i.deeds werd gewaardeerd en resulteerde in de investering in een nieuw maatwerkpakket, BARC BOARD en BARC SAFE, dewelke we ook operationeel uitvoeren.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.