Non-profit

Non-profit

Optimaliseer uw operationele efficiëntie, verhoog de transparantie en versterk de betrokkenheid van stakeholders. Met nauwkeurige data-analyse kunt u effectieve programma's ontwikkelen, resultaten meten en fondsenwerving optimaliseren. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven strategieën om uw missie te versterken en positieve verandering te creëren op een ongekend niveau.

Social sector & non-profits
herwin

Herwin

Herwin is de overkoepelende organisatie van Vlaamse kringloopwinkels. Met 27 verschillende organisaties verspreid over vastgestelde regio's, stimuleren ze hergebruik en circulaire economie. Ingezamelde goederen worden gesorteerd, gerepareerd en verkocht via fysieke winkels, online platforms en uitleendiensten zoals een fietsbibliotheek en feestmateriaalverhuur.

Voor Herwin hebben we twee selectietrajecten uitgevoerd: één voor software voor logistieke ophalingen en transportopdrachten, en één voor een kassaprogramma voor winkels. Daarnaast werd er een maatwerkmodule ontwikkeld voor hergebruikcentra. Deze initiatieven zorgen voor efficiënte processen en betere rapportage.

Inagro

Inagro

Inagro is een organisatie die zich richt op innovatie en advies in de landbouw- en voedingssector, waarbij ze onderzoek, praktijkgerichte oplossingen en kennisdeling biedt voor duurzame landbouwpraktijken.

We hebben Inagro geholpen bij het implementeren van een Data Governance aanpak en het opzetten van professionele rapportage. Zo hebben we ondersteuning geboden bij de overgang van Qlik naar Power BI, zowel op het gebied van rapportering als de back-end (ETL, datawarehouse).

Ubuntu

Groep Ubuntu

Groep Ubuntu is een maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de inclusie en ondersteuning van mensen met een beperking. Ze bieden diverse werkgelegenheidskansen en streven naar sociale integratie door middel van verschillende initiatieven en projecten.

We hebben Groep Ubuntu ondersteund bij het selectietraject voor een nieuw IT-landschap, met de focus op integratie en gegevensuitwisseling. Onze diensten omvatten onder andere de implementatie van cliëntdossiers, CRM, geïntegreerde boekhouding, HR-ondersteuning en rapportage.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.