utilities

Nutsvoorzieningen

Optimaliseer uw operationele efficiëntie, verlaag kosten en verbeter de levering van nutsvoorzieningen. Met nauwkeurig databeheer kunt u trends analyseren, energieverbruik voorspellen en klanttevredenheid verhogen. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven strategieën om uw concurrenten te overtreffen en uw positie als marktleider te verzekeren. Lever hoogwaardige en betrouwbare nutsvoorzieningen en maak indruk op uw klanten in deze dynamische sector.

Nutsvoorzieningen
storm

Storm Windpower

Storm is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en installatie van windturbines. Ze leveren duurzame en betrouwbare oplossingen voor hernieuwbare energie, met een focus op innovatie, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

i.deeds heeft Storm Windpower ondersteund bij het uitvoeren van een functionele analyse voor een tool ter opvolging van windmolenparken. Hoewel de uiteindelijke maatwerkrealisatie werd uitgevoerd door een partner van i.deeds, heeft i.deeds het project actief bewaakt op inhoud, kwaliteit en timing. De maatwerk toepassing stelt Storm Windpower in staat om incidenten, acties en inspecties van hun windmolenparken op te volgen, en genereert rapporten voor management en sponsors.

gs

Gutami Solar

Gutami Solar is een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonne-energieoplossingen. Ze bieden innovatieve en duurzame producten en diensten aan, waaronder de installatie en het onderhoud van zonnepanelen en de ontwikkeling van grootschalige zonne-energieprojecten.

i.deeds heeft de volledige data-infrastructuur opgezet voor Gutami Solar, inclusief de oplevering van rapporten en trainingen. Zo hebben we ondersteuning geboden bij het inrichten van de benodigde systemen en processen om efficiënt te kunnen werken.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.