Operations

Operations

Optimaliseer je productielijnen, verminderen stilstandtijd en minimaliseren fouten. Door waardevolle data te beheren en analyseren, kan je beter anticiperen op trends, kosten verlagen en productkwaliteit verbeteren. Investeer in efficiënte bedrijfsprocessen en datagedreven beslissingen om je concurrentie voor te blijven en jouw productie naar nieuwe hoogten te tillen.

Supply chain
Warnez

Warnez

Warnez is een toonaangevend bedrijf in de aardappelindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in de verwerking en distributie van aardappelproducten, en leveren hoogwaardige aardappelproducten aan klanten wereldwijd. Innovatie en kwaliteit staan centraal in hun activiteiten.

Met i.deeds hebben we Warnez ondersteund met diensten zoals het selecteren van een ERP-toepassing, koppelingen met productie- en transportapplicaties, rapportering in PowerBI, optimalisaties in productie en implementatie van een warehouse-MES systeem.

novy

Novy

Novy is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in keukenventilatie en inductiekookplaten. Met innovatieve technologieën en hoogwaardige producten biedt Novy oplossingen voor een efficiënte en stijlvolle keukenervaring.

i.deeds heeft Novy ondersteund bij het selecteren van een nieuwe ERP-oplossing, het implementeren van AX 2012 R3 in België, Nederland en Frankrijk, en het adviseren en begeleiden van verschillende IT-projecten, waaronder webshop, PIM, WMS, kwaliteit, transport en rapportering.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.