Service sector

Professional services

Verhoog de operationele efficiëntie, verbeter de klanttevredenheid en vergroot uw concurrentievoordeel. Met nauwkeurig databeheer kunt u gepersonaliseerde diensten leveren, klantgedrag voorspellen en winstgevende kansen identificeren. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven strategieën om uw diensten te optimaliseren en uw marktaandeel te vergroten. Maak indruk op uw klanten en behaal ongekende groei in de dynamische dienstensector.

Service sector
nsz

NSZ

Het Neutraal Ziekenfonds voor Zelfstandigen is een organisatie die specifiek gericht is op het bieden van ziektekostenverzekeringen, gezondheidsadvies en administratieve ondersteuning aan zelfstandige ondernemers en hun gezinnen.

i.deeds ondersteunt het Neutraal Ziekenfonds voor Zelfstandigen in hun digitale transformatieproject, waaronder het uittekenen van toekomstige processen, technologie selectie en implementatiebegeleiding voor bijkomende diensten, paperless werken en remote werkmogelijkheden.

atalian

Atalian

Atalian is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van facilitaire dienstverlening. Ze bieden een breed scala aan services, waaronder schoonmaak, beveiliging, technisch onderhoud, catering en facility management, aan diverse sectoren en bedrijven wereldwijd.

Via pin.all, een eenvoudig en zelfontwikkelde cloud-platform, bieden we Atalian meer dan alleen elektronische aanwezigheidsregistratie en personeels- en assetopvolging. Zo helpen we bedrijven in de schoonmaaksector, zoals Atalian, met operationeel beheer, planning en verbeterde efficiëntie van schoonmaakdiensten. De koppeling met 'Check-in at Work' is hierbij een grote troef!

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.