R&D

R&D

Verbeter de snelheid en nauwkeurigheid van uw onderzoek en ontwikkeling, waardoor u sneller innovatieve producten op de markt kunt brengen. Met geavanceerd databeheer kunt u trends identificeren, kosten besparen en uw concurrentiepositie versterken. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven R&D om een voorsprong te behouden in de dynamische markt van morgen.

R&D
cerba

Cerba Research

Cerba Research is een toonaangevend wereldwijd contractonderzoeksbureau in de life sciences sector. Met uitgebreide expertise en geavanceerde technologieën bieden ze hoogwaardige laboratorium- en onderzoeksoplossingen om medische vooruitgang mogelijk te maken en de gezondheid van mensen te verbeteren.

i.deeds heeft Cerba Research ondersteund bij het opzetten van een financieel planningsproject voor de CFO en het vervangen van het oude CTMS-pakket. De aanpak van i.deeds werd gewaardeerd en resulteerde in de investering in een nieuw maatwerkpakket, BARC BOARD en BARC SAFE, dewelke we ook operationeel uitvoeren.

inagro

Inagro

Inagro is een organisatie die zich richt op innovatie en advies in de landbouw- en voedingssector, waarbij ze onderzoek, praktijkgerichte oplossingen en kennisdeling biedt voor duurzame landbouwpraktijken.

We hebben Inagro geholpen bij het implementeren van een Data Governance aanpak en het opzetten van professionele rapportage. Zo hebben we ondersteuning geboden bij de overgang van Qlik naar Power BI, zowel op het gebied van rapportering als de back-end (ETL, datawarehouse).

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.