s&m

Sales & Marketing

Verhoog de productiviteit van uw team, versterk klantrelaties en maximaliseer omzetgroei. Met nauwkeurige data-analyse kunt u gerichte marketingcampagnes ontwikkelen, verkoopkansen identificeren en uw concurrentie voorblijven. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven strategieën om uw sales & marketing naar ongekende hoogten te stuwen en uw bedrijf te laten floreren.

icoon
Latexco

Latexco

Latexco is een vooraanstaande producent van latexschuimproducten en matrassen. Met jarenlange ervaring en expertise levert Latexco hoogwaardige en innovatieve oplossingen aan klanten over de hele wereld, met een focus op comfort en duurzaamheid.

We hebben Latexco ondersteund bij de implementatie van een Qlik Sense data-analyseplatform, datavisualisatie en een BI intranet webportaal. Hiermee kregen ze inzicht in hun gegevens, stroomlijnden ze processen en bevorderden ze een goede IT-architectuur binnen het bedrijf

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.