Supply chain

Supply Chain

Maximaliseer uw concurrentievoordeel met efficiënte bedrijfsprocessen in uw supply chain! Door snelle en gestroomlijnde logistiek en voorraadbeheer te implementeren, kunt u de operationele kosten verlagen, de doorlooptijd verkorten en de klanttevredenheid verhogen. Optimaliseer uw supply chain, minimaliseer vertragingen en lever een ongeëvenaarde ervaring aan uw klanten. Investeer vandaag nog in efficiëntie en bereik een onbetwistbare voorsprong op de concurrentie.

Logistics
bss

Building Shutter Systems

Building Shutter Systems levert en installeert op maat gemaakte bouwkundige rolluiksystemen voor zonwering, veiligheid, isolatie en geluidsdemping. Ze bieden functionele en esthetische oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten.

I.deeds ondersteunt Building Shutter Systems bij het optimaliseren van hun ERP-oplossing om een efficiënter en transparanter supply chain-proces te realiseren. Met behulp van businessanalyse en interne projectmanagement zorgt i.deeds voor de succesvolle implementatie van geïdentificeerde procesverbeteringen in samenwerking met de implementatiepartner.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.