textiel

Textiel

Optimaliseer uw productie, verlaag kosten en lever hoogwaardige textielproducten sneller dan ooit tevoren. Met nauwkeurig databeheer kunt u trends voorspellen, voorraadniveaus beheren en de klanttevredenheid vergroten. Investeer vandaag nog in efficiëntie en datagedreven strategieën om uw concurrentie voor te blijven en uw positie als toonaangevende speler in de textielsector te versterken. Realiseer ongekende groei en succes in deze dynamische industrie.

Textiel
big

Beaulieu International Group

Beaulieu International Group is een wereldspeler op vlak van vloerbedekking, textiel, halffabrikaten en grondstoffen. Ze bieden hoogwaardige producten, innovatieve oplossingen en een uitgebreid assortiment aan hun klanten wereldwijd.

i.deeds biedt ondersteuning aan B.I.G. bij het opzetten en ontwikkelen van het Corporate Data Warehouse, inclusief kleine aanpassingen, optimalisaties en uitbreidingen van rapporten. Ze helpen ook bij de Power BI-implementatie en migratie naar de cloud, en bieden operationele ondersteuning aan het verantwoordelijke team.

picanol

Picanol

Picanol is een toonaangevend bedrijf in de textielindustrie. Ze ontwikkelen en produceren geavanceerde weefmachines en bieden innovatieve oplossingen voor efficiënt weven, waardoor klanten wereldwijd hoogwaardige textielproducten kunnen produceren.

Met i.deeds hebben we Picanol ondersteund bijhet standaardiseren van projectmanagementprocessen en applicaties in zowel het IT- als R&D-departement. Via een business analyse werden processen geoptimaliseerd en werd een selectietraject opgezet om de juiste partner te selecteren voor Picanol.

Let's change
your tomorrow

Heeft jouw bedrijf of project ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een spannende job waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen? Wij luisteren naar jouw behoeften.